renovation

Viimeisiä viedään! Remonttiblogissa kurkistus lattialistojen asennukseen

20180622Coterie-01334.jpg

Viimeisiä viedään - enää ensi viikko ja sitten pääsemme muuttamaan uuteen kotiin!

Remonttiblogin puolella juttua lattialistoistamme; olen super tyytyväinen niihin! Onneksi uskalsin luottaa visiooni, ja tilaisiin ne rohkeasti näin korkeina. Suora linkki juttuun tässä.

Niin ja hyvää juhannusta! Täällä vähän erilainen midsommar, sillä merellä oli niin kova myrsky, ettei uskallettu lähteä saareen. Itse en kyllä ollut kovin pahoillani, sillä sain hoidettua kriittisiä remonttijuttuja pikkumiehen nukkuessa päikkäreitään. Ja huomisen osalta sovimme, että pojat lähtevät piipahtamaan Patrikin perheen kesäpaikassa hänen perheen kanssa, ja minä jään suosiolla pakkaamaan ja tekemään töitä. Parin hallitusmateriaalin deadline on tulossa ja kaikki tavarat vielä pakkaamatta… Joten parempi näin.

Yritän ehtiä palaamaan ensi viikolla vielä ovien asentamisesta. Melkoine urakka niissäkin! Nyt mars pakkaamaan. :)

Timberwisen mosaiikkiparketti on nyt valmis – And we love it!

20180615Coterie-01162.jpg

Käy kurkkaamassa lopputulos ja viikon 23 remonttikuulumiset remonttiblogin puolelta. Suora linkki tässä. Ja palataan vielä viikonloppuna, niin pääsette kurkistamaan uusia kiintokalusteita :)

Aurinkoista viikonloppua!

Yhteistyö: Timberwisen parketista on saatu alennusta kuvamateriaalia vastaan.

Alle neljä viikkoa muuttoon! Remonttiblogi päivitetty

20180603Coterie-01139-2.jpg

Remonttiblogissa pikainen päivitys jälleen. Neljän viikon kuluttua meidän olisi määrä asua uudessa kodissa, uskomatonta!

Piipahdimme aamupäivällä sekä Didrichsenin taidemuseossa että Hanasaaren kulttuurikeskuksessa katsastamassa Svenskt Tennin näyttelyn. Sopivaa kesäistä tekemistä mikä pienellä kärsivällisyydellä (lue: sopivilla pullatauoilla) onnistuu myös perheen poikien kanssa :) Näyttely on avoinna 9.9. saakka.

Aurinkoista sunnuntaita!

P.S. Kaunis veistoksellinen mekko on löytynyt tänä kesänä Cos:lta