interior inspo

Christmas Giveaway - Arvonta IG:ssa!

Tervehdys! Tulin pikaisesti piipahtamaan vinkatakseni teille arvonnasta, joka käynnistyi juuri CoterieKids:in Instagram-tilillä. Toteutan sen yhteistyössä norjalaisen Olgan brandin Titttein kanssa. Olga tekee kauniita personoituja julisteita, joihin voi taltioida pikkuisen syntymähetken kauniin sanoin.

Oma suosikkikohtani meidän julisteesta on ”he looked just like his handsome and proud daddy”, ha haa. Ja tietenkin julisteen viimeiset sanat eli ”you multiplied our love”. Puhuimme paljon ennen syntymää miten W tulisi moninkertaistamaan perheemme rakkauden määrän, ja emme paremmin olisi voineet oikeaan osua.

Julisteiden lisäksi Olga tekee todella kauniita origamipalloja paksusta valkoisesta akvarellipaperista. Olen koristellut niillä meidän pienen kuusen, ripustellut ovenkahvoihin ja ties minne milloinkin. Saavat ehdottomasti jäädä näkyviin joulun jälkeenkin!

No mutta takaisin arvontaan. Arvonnassa voi siis voittaa räätälöidyn julisteen sekä halkaisijaltaan kaksi 11-senttistä origamipalloa. Niiden arvo yhteensä on 130 euroa.
Osallistumisohjeet löytyvät täältä. Eli tykkää kuvasta, seuraa minun ja Tittteicom:n Instagram-tilejä ja jaa arvonnassa käytetty kuva tililläsi tagillä #tittteicom_giveaway.

Kannattaa osallistua! Osallistujia tuskin tulee kovin montaa (kuvajaon takia), joten osallistumismahdollisuudet ovat varmasti hyvät!

Ja palataan asiaan mitä todennäköisimmin la ilta varsinaisen sisustuspostauksen merkeissä!

Arvonta toteutetaan yhdessä Titttein kanssa Instagram-näkyvyyttä vastaan.

Joulun top-22

Hämärtyvää maanantaita! Kello on muutaman minuutin vaille neljän, ja ulkona on jo melkein pimeää… Onneksi joulufiilistely on kuitenkin hyvä keino selvitä tästä ei-ihan-niin-valoisasta vuodenajasta. Ja joulun jälkeen onkin enää pari talvista, valkoista pakkaskuukautta ja helmikuun lopulla voikin jo aloittaa kevään fiilistelyn. ;)

Pidän omat joulukoristehankintani tänä vuonna minimissä, sillä en halua hankkia mitään ylimääräistä väliaikaiseen vuokrakotiimme. Neliöitä on vain 56, joten tuntuu, että tavaraa on jo nyt tilaan nähden liikaa… Keräsin teitä varten kuitenkin kauniita jouluisia esineitä, jotka miellyttävät omaa silmääni. Jos asuisimme tilavammin, ainakin listan nro. 11 eli Klongin upea messinkinen Gloria-kynttilänjalka olisi varmasti ostoslistalla… Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea.

Kollaasi toimii myös oivana lahjalistana. Etenkin jos olet menossa kyläilemään nyt ennen joulua. :)

 

1. Birds by Toikka lasipallot, Iittala. Kaunis jokavuotinen keräilykoriste. Esim. Finnish Design Shopista n. 25€. Meidän kuusi saa jälleen lasisia palloja oksilleen. <3

2. Messinkinen kynttilänsammutin, Ferm Living. 27€ esim. Finnish Design Shopista

3. Peace on Earth tulitikut, Vitra. 7€ esim. Finnish Design Shop

4. Winterland joulukuusen matto, Ferm Living. Etsin kaunista kuusenmattoa jo viime vuonna, mutta olin liian myöhään liikkeellä. 42€ esim. Finnish Design Shopista

5. Musta pilleistä käsintehty Louna-himmeli, 120€ Maker’s market

6. Kaunis kortti yksinkertaisuuden ystävälle, Terhis, 1,3€ Maker's market

7. Urkiola kuparinen kynttelikkö, Georg Jensen. 159€ esim. Finnish Design Shop

8. Messinkinen Chapman kynttilänjalka, Karlskrona Lampfabrik, Artilleriet. Tuote näyttää olevan juuri nyt loppu. Ja muutenkin etsisin vastaavia tuotteita mielummin antiikkiliikkeistä. Valikoimaa on runsaasti.

9. Paperinen 60 senttinen harmaa tähti, House Doctor. 7€ esim. Royal Desing

10. Adventtikynttilä, Skandinavisk. 30€ esim. Finnish Design Shopista

11. Messinkinen Gloria kynttilänjalka, Klong. Isompi koko 128€ esim. Royal Design. Helsingissä näitä myy ainakin Artek. Saatavana myös hopeanvärinen malli.

12. House-joulukalenteri, Ferm Living. Kalenteri, jonka voi itse täyttää mieleisekseen. 54€ esim. Finnish Design Shopista

13. 8-paikkainen messinkinen Kubus-kynttelikkö, 389€ esim. Finnish Design Shopista

14. Joulukuusenjalka, Ferm Living. Voi kun tämä olisi kaunis! 69€ esim. Finnish Design Shopista

15. Messinkinen joulutähti 14 cm, House Doctor. 4€ esim. royal design

16. Circle-kynttelikkö, Ferm Living. 1130SEK esim. Artilleriet

17. Männystä tehty lastulintu, 39€ Taito shop Helsky

18. Joulukuusen kynttilänpidikkeet, 4 kpl, Ferm Living. Todella kauniit! Kovasti harkitsin näitä myös meille, mutta löysin lopulta antiikkiset. Kuvia tulossa... :) 35€ esim. Finnish Design Shopista

19. Optical-kynttiläjalka, Menu, n. 65€ esim. Republic of Fritz Hansen

20. Winterland puu, Ferm Living. Kaunis. 30€ esim. Finnish Design Shopista

21. Lup seinäkynttelikkö, Hay. 489SEK esim. Artilleriet

22. Ulkokäyttöön tarkoitettu muovitähti, Moravia, 559SEK Artilleriet

Loppuviikosta luvassa vielä sisustuspostaus omin kuvin (luultavasti uudesta baby cornerista) sekä katsaus Fotoyks kuvakirjaan, jota kasasin viime viikon. :) Unikouluun palaamme ensi viikolla!

Energistä viikonalkua <3

White floors <3

Tervehdys jälleen! Kerrankin pääsen kirjoittamaan teille “salaa” poikien käytyä jo nukkumaan ;) Patrik pitää nykyään varsin kovaa jöötä täällä ja (onneksi!) vaatii, että tulen samaan aikaan pehkuihin hänen kanssa.. Eli käytännössä 22-22.30 tienoilla. Pikkuinen on nimittäin alkanut heräillä 5-7 kertaa yössä syömään… Joten omat unet ovat todella kortilla. Myös päiväunien suhteen W on tullut vaativammaksi – hän nukahtaa käytännössä vain ulkona, joten en pysty päivisinkään enää bloggailemaan kuten ennen…

Perfection. Raot lankkujen välissä, upeat ovet, korkeat listat, sisustus… <3

No mutta päivän sisustusteemaan. Tulevassa vuokrakodissamme on valkoiseksi maalatut puulattiat, joten hain hieman inspiraatiota sen ympäriltä. Mietin valkoisia lattioita ensimmäiseen omistusasuntooni (mutta päädyin tummiksi petsattuihin), joten kiva päästä nyt käytännössä testaamaan niitä! Esimerkiksi miten pöly ja muu lika näkyy niissä ja miten valkoinen lattia valaisee koko sisustusta.

Uuteen omistusasuntoon haaveilen edelleen kovasti kalanruotoparkettia… Olisin halunnut sen jo tähän nykyiseen, mutta se oli silloin vielä Patrikille ehdoton ei. Nyt en kuule äänessä enää samaa ehdottomuutta, vaikka ei hän siitä vieläkään kovin innostunut ole... Patrik haluaisi uuteen kotiin saman lattian joka meillä on tässäkin. Katsotaan josko meidän molempien haaveet pystyttäisiin toteuttamaan… ;)

Mutta JOS kodissa onkin hyväkuntoinen vanha puulattia, on sitä sääli peittää parketilla. Tällöin myös valkoinen maalikerros voisi tulla kyseeseen. Joten kiva tosiaan testata sitä - jo viikon päästä!

Nyt pehkuihin!

P.S. Unikonsultti W:lle jo bookattu...

Kiiltävänäkin näyttää yllättävän hyvältä!

Kaikki kuvat: Pinterest