Inspiraatiota minimalistiseen kylpyhuoneeseen

20180120BathroomInspiration_v00.jpg

Uuden asunnon kylpyhuone etenee kovaa vauhtia, jee! Ennen kuin kirjoitan teille pidemmin valinnoistani, tässä teaserina kuvia, jotka inspiroivat minua materiaali- ja tuotevalintoja tehdessäni. Minimalistista linjaa siis luvassa valkoisen ja harmaan sävyissä ripauksella mustaa. 

20180120BathroomInspiration_v01.jpg

1. ja 8. Linjakas Unidrainin lattiakaivon. Luulen, että tätä valintaa ei juuri tarvitse perustella vähäeleisen tyylin ystäville :)

2. Norm Architectsin suunnittelema upea kalustesarja. Etenkin tuo peili on täydellinen! Pyöreä peili houkuttelisi kovasti, mutta huomattavasti suurempi peili avartaisi pientä tilaa - vaikea valinta.

3. Tapwellin allashana.

4. Uuden tanskalaisen Nuori skincaren tuotteita on vilahdellut viime aikoina pohjoismaisilla Instragram-tileillä. Vinkatkaahan jos jollakulla on näistä jo kokemusta.

5., 10. ja 11. Kauneimmat posliinit jotka löysin <3 Lisää näistä myöhemmin!  

6. ja 17. Saksalaisen Dornbrachtin integroitava hana.

9., 12. ja 13. Fiiliskuvia Pinterestista. Huomaa kuvissa 9 ja 12 ihana valokuja katonrajassa.

14. Norm Architectsin roskakori meiltä jo löytyykin valkoisena. Kannellinen jalalla poljettava versio on ollut vauvan/taaperon kanssa nappivalinta.

15. Aesopin tuotteita myy Helsingissä ainakin Artek. Ja lähin oma liike löytyy Tukholmasta. Sieltä ei vain pysty poistumaan ostamatta jotain. :)

16. Huomaa lattiassa upea kalanruoto. Paltaan tähänkin myöhemmin :D

Kaikki kuvat Pinterest.

 

Palataan lähiaikoina mm. laattavalintoihimme. Nyt työt kutsuvat; huomenna nimittäin pari palaveria, joihin tulisi vielä valmistautua. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa sinne ruudun taakse!

Makuuhuoneen kaapit – Klassiset vaiko pelkistetyt?

20180119_01.jpg

Moikka! Olen tällä viikolla riemuinnut meidän master bedroomin vaatekaappien etenemisestä, joten otetaan tähän väliin hieman fiilistelyä säilytysratkaisuista. :)

Blogia pidempään seuranneet muistavat meidän ihanan walk-in-closetin edellisestä kodistamme (kuvia löytyy täältä ja täältä). Oli todella inspiroivaa valita päällepantavaa kauniiden vaatteiden ympäröimänä, kun koko valikoiman saattoi nähdä yhdelle silmäyksellä. Olin järjestänyt vaatteet yleensä värien mukaan ja ne roikkuivat kauniilla minimalistisilla mustilla metallihenkareilla. Niiden alla oli tasolla esillä muutama kaunis kenkäpari ja suosikkituoksu; usein myös joku sisustuskirja ja pieni leikkokukka. Tason alla oli tilavat laatikostot, joihin mahtui viikattavia vaatteita, kenkiä, laukkuja jne. enemmän kuin kaksi henkeä tarvitsi. Voi miten kaipaankaan walk-in-closettiamme!

Mietin pääni puhki miten olisin saanut myös uuteen kotiin vastaavan, mutta makuuhuoneiden mittasuhteet, layout ja ovien / kakluunin paikka eivät sitä järkevästi mahdollistaneet.

Lopulta onnistuin kääntämään umpinaiset kaapit asunnon vahvuudeksi. Sain vakuutettua Patrikin ideastani sijoittaa televisiomme kaappien sisään. Vaikka meillä oli edellisessä kodissa valkoinen litteä tv, jonka kaikki mahdolliset johdot oli upotettu seinän sisään (kuvia täällä), en pitänyt siitä yhtään. Musta ruutu tuntui liian hallitsevalta ja rauhattomalta. Joten olen todella iloinen voidessamme kätkeä television nyt kokonaan piiloon.

Klassiset kaapit harmaan sävyssä ja messinkisillä nupeilla on tyylikäs valinta.

Klassiset kaapit harmaan sävyssä ja messinkisillä nupeilla on tyylikäs valinta.

Kaapin tyyliä mietin pitkään, ja totta puhuen olisin luultavasti itse kallistunut klassisiin uritettuihin kaappeihin. Ne olisivat olleet enemmän tätä päivää ja selkeä muutos edellisiin. Modernit täysin sileät kaapit olivat kuitenkin Patrikille todella tärkeät, joten halusin kuunnella tässä hänen toiveitaan. Ja toisaalta, meidän tyyli on muuten hyvin perinteinen – kattoon tulee jälleen näyttävät kipsilistat sekä rosetit – joten tyylistä voisi tulla klassisten kaappien kanssa helposti tunkkainen ja liian koristeellinen. Perinteisen ja modernin yhdisteleminen on se meidän sisustuksen punainen lanka, ja tasapainon kanssa täytyy olla tarkkana.

Mietin modernien kaappien sisään myös puisia sisustoja. Mutta en oikein innostu mistään puujäljitelmistä ja massiivipuisten hintaa en edes uskaltanut kysyä. Huomaa myös kaappien kaunis vaaleanharmaa sävy.

Mietin modernien kaappien sisään myös puisia sisustoja. Mutta en oikein innostu mistään puujäljitelmistä ja massiivipuisten hintaa en edes uskaltanut kysyä. Huomaa myös kaappien kaunis vaaleanharmaa sävy.

Huomaa vasemmanpuoleisessa kuvassa erittäin matala sokkeli <3  Pohdin vielä, mihin saisin asunnossa vastaavan roikkuvan tangon - todella kaunis! 

Huomaa vasemmanpuoleisessa kuvassa erittäin matala sokkeli <3  Pohdin vielä, mihin saisin asunnossa vastaavan roikkuvan tangon - todella kaunis! 

Vinkattakon jo nyt, että julkaisen luultavasti sunnuntai-iltana postauksen remonttiblogin puolella, jossa näkyy miltä makuuhuoneen kaapit näyttävät tällä hetkellä :) Joten palataan pian asiaan!

Ihanaa rentouttavaa viikonloppua!