DIY wooden poster frames

Ihanaa, perjantai! Kuulostaa ehkä kummalta, mutta tuntuu, että odotan viikonloppua nykyisin jopa enemmän kuin töissä käydessä. Viikonloput kun ovat perheen yhteistä aikaa, jolloin saadaan köllötellä kolmisin pitkään sängyssä, käydä kävelyllä ja sunnuntaisin polskimassa vauvauinnissa. :)

Tänään esittelen viimeisimmän DIY-projektini, jonka ohjeet löysin  Dekon-sivuilta. Sain brittiläiseltä Ingrid Petrie Designilta Instagram-yhteistyön kautta A3-kokoisia julisteita, joille kaipasin keveitä kehyksiä. Seinillämme ei ole ainoatakaan koukkua, sillä olemme antaneet kehysten nojata rennosti seiniin tai kiinnittäneet printtejä washi-teipillä suoraan seinään. Nyt kaipasin julisteille kuitenkin hieman ryhdikkäämpää ilmettä.

Kettupeitto saatu Instagram-yhteistyön merkeissä pieneltä brittimerkiltä Rip rap clothing ja juliste Ingrid Petrie Designilta.

En löytänyt mistään silmääni miellyttäviä puukehyksiä, joten ei muuta kun hommiin. Ennen kuin olin ehtinyt edes miettiä speksejä tai kiinnitystapaa sen tarkemmin, tuli Googlatessa ensimmäisenä linkkinä tuo todella näppärä Deko-lehden ohje. Tuskin olisin itse hoksannut kiinnittää rimoja magneeteilla.

Kaikki tarvikkeet eli ohuet puurimat, pienet ärhäkät magneetit ja nahkaisen nyörin löysin Fredan Hobby Pointista, ja ne kustansivat hieman alle kymmenen euroa. Entuudestaan minulta löytyi hommassa tarvittava sahanterä (pelkkä terä on edullinen näppärä käsisaha kun sen ympärille kieputtaa kädensijaksi maalarinteippiä) ja pieni purkki tehokasta pikaliimaa (Clas Ohlsonilta).

Olin super tyytyväinen lopputulokseen! Valmiilta vastaavia löytyy mm. Ferm Livingiltä (ainakin Iso-Roban Formverk lupasi tilata niitä pyynnöstä) sekä Message Earthilta (jota myy ainakin Fredan Papershop). Kumpikaan ei ollut omaan silmääni tarpeeksi siro; Ferm Livingin kyllä jo lähempänä sitä mitä hain.

Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Aiempia DIY-juttuja voi kurkata täältä.