Kiitos 2016! Ja Onnellista Uutta Vuotta!

Onnellista Uutta Vuotta! Toivottavasti teidän vuosi vaihtui tapahtumarikkaimmissa merkeissä ;) Meillä oli Patrikin kanssa tunteikas hetki puhelimitse kellon lyödessä kaksitoista. ”Lähetin” hänet keskustaan juhlimaan ystävien kanssa meidän jäädessä pikkumiehen kanssa kotiin. (Olen ollut vielä toistaiseksi todella vähän erossa W:stä, mutta vähitellen täytyy alkaa sitäkin harjoitella.)

Päällimmäisenä menneestä vuodesta jää mieleen kiitollisuus. Saimme kokea rakkautta, jollaisesta emme osanneet edes haaveilla. <3 Sanat eivät tekisi oikeutta, joten yritin taltioida hetkiämme oheisiin kuviin. 

Teittekö uudenvuodenlupauksia? Oma blogiin ja Instagramiin liittyvä lupaukseni oli, että opettelen editoimaan videoita. Joten ainakin Instagramin puolelle olisi tarkoitus lisätä jatkossa lyhyitä videopätkiä.

Siitä inspiroituneena tein eilen oheisen slide shown Patrikille. Hän oli siitä hurjan otettu; tuntui hyvältä. <3 Paitsi että kuvat ovat rakkaita, myös kappaleesta on tullut meille tärkeä. Löysin sen W:n ollessa ihan pieni, kun lauloin hänelle YouTuben säestyksellä rakkauslauluja rauhoittaakseni häntä illalla uneen… Meiltä tämä äärettömän kaunis kappale oli mennyt jotenkin kokonaan ohi aiemmin. Huom. Jos videolinkki alla ei toimi, sen voi kurkata CoterieKids:n Instagram-tililtä https://www.instagram.com/p/BOsnMCmDe9_/?taken-by=coteriekids.

 

Toinen lupaukseni liittyy herkkujen vähentämiseen. En nyt tee mitään eksplisiittistä sitoumusta niiden suhteen, mutta otan tavoitteeksi, että söisin makeaa selvästi vähemmän; esimerkiksi vain kerran kuukaudessa. Olen ollut herkkulakossa nyt noin marraskuun alusta saakka (pois lukien anopin leipomat piparit, joita söin jouluaattona), ja herkuttomuus on sujunut yllättävän helposti. Ja tuottanut kivasti tuloksiakin… ;) Joten se motivoi jatkamaan sokerittomalla ja muutenkin herkuttomalla tiellä. Btw, kommentoikaa jos ruokavaliojutut ja raskauskiloista eroon pääseminen kiinnostaa. Ravintoasiat ovat meillä lähellä sydäntä, ja kirjoitin ennen sporttailuun ja ravitsemukseen liittyvää blogiakin. Nykymeriiteillä ei sporttiblogia pidettäisi, heh (*käynyt salilla vain kerran synnytyksen jälkeen*), mutta aihe on edelleen mieluinen.

Ensi kerraksi etsin teille jonkun kivan asunnon johon kurkistaa. Ja valokuvausta käsittelevä postaussarjakin on työn alla. Eli kuulumisiin!