Hornsgatan 62

Talvista keskiviikkoa! Lumi ja pakkanen ovat saapuneet myös Helsinkiin – juuri sopivasti ennen meidän matkaa. ;) Tuntuu jotenkin vielä houkuttelevammalta ajatukselta karata viikoksi lämpimään, kun pakkanen paukkuu nurkissa.

Matkakohteemme on niinkin eksoottinen kuin Teneriffa. Kumpikaan meistä ei ole käynyt Kanarialla sitten omien lapsuusvuosien, mutta luulenpa, ettei tämä matka jää lähivuosina viimeiseksi. Kohtuullisen pituinen lentomatka, leuto (toivottavasti lämmin!) sää ja uima-allas – luulen, että siinä lähivuosien tärkeimmät kriteerit. Tosin olisin matkasta yhtä riemuissani, vaikka suuntaisimme Alaskaan! Kunhan vain saa pienen breikin arkeen ja pääsee hieman vaihtamaan maisemaa.

Matkan päätarkoitus on itse asiassa juhlistaa W:n isoisän eli fafan syntymäpäiviä, joten koko Patrikin perhe on puolisoineen paikalla. Eli toivon salaa, että saisimme Patrikin kanssa hieman aikaa myös ihan kaksin… <3 

Päivän sisustusteemaan ja lupaamaani home visit -postaukseen. Esittelyssä omaan makuuni liki täy-del-li-nen kahden makuuhuoneen 72-neliöinen asunto Tukholman Södermalmilta. Miellyttää allekirjoittanutta niin puitteiltaan kuin sisustukseltaankin niin paljon, että voisin kantaa muuttolaatikot oitis sisään, heh. Mielettömän upea katto, yksinkertaiset kauniit puulattiat, korkeat jalkalistat… Miksei näitä myydä Helsingissä! Tutustutaan tarkemmin kuvien ja kuvatekstien kautta. 

Valkoinen hyvin klassinen olohuone, johon valaisimet tuovat vähän särmää. Sisustus on hieman tylsä, mutta näiden häikäisevien puitteiden rinnalla se saakin olla! Katsokaa tuota koristeellista kattoa! Sekä ikkunoiden kaunista muotoa. Ihastelen erityisesti myös kauniita patterisuojia. Ja itse asiassa niitä ympäröi koko seinän levyinen hyllykkö - äärettömän kaunis ja huoliteltu. Kertoo jotain tämän asunnon suunnittelun tasosta.

(Itseäni jäi edellisessä asunnossa hieman kismittämään, kun en tajunnut teettää vastaavia patterinsuojia remontin yhteydessä puusepällä… No mutta seuraavaan sitten!)

Mustat kalusteet ja kehykset tuovat tilaan ryhtiä. Kiviset kukkapylväät ovat tervetullut persoonallinen lisä designklassikoiden keskelle. Huomaa korkea jalkalista.

Seesteisen makuuhuoneen valkoista väripalettia on täydennetty luonnonvalkoisella, beigellä ja pellavan sävyillä. Huomaa kauniit verhot. Ja parveke… luksusta. 

Rakastan näitä näkymiä huoneesta toiseen...

Myös lastenhuoneesta löytyy String-hylly. Eri huoneissa toistuvat samankaltaiset kalusteet sitovat sisustusta kivasti yhteen. Ja kaunis tapetti. Kiva kun kliseiselle Miffylle (joka meilläkin on) on löytynyt toinen vaihtoehto! Kertokaahan jos joku tietää kenen pupuvalaisin mahtaa olla. 

Pidän keittiön värisävyistä ja tunnelmasta. Liesituuletin omaan makuuni hieman liian raskas.

Kaikki kuvat Fantastic Frank

Hienoa kun kylpyhuoneeseen on löytynyt muu kuin neliskulmainen lattialaatta. Musta raita ja tiiliseinäladonta tuovat ripauksen ranskalaista tunnelmaa.

Lisätietoja asunnosta löytyy Fantastic Frankin sivuilta: http://www.fantasticfrank.se/objekt/OBJ17365_1527920951.

Nyt nukkumaan. Ensi kerralla palataankin lomatunnelmista, joten kuulumisiin!