Ligne Rosetin Togo <3

20181206Coterie-Togo-04968.jpg

Hyvää itsenäisyyspäivää! Täällä on juhlittu 101-vuotiasta Suomea hyvin rauhallisesti; viimeiset pari viikkoa ovat olleet super kiireisiä meillä molemmilla töissä, joten ei kaivattu kummempia suunnitelmia. Yksi ystävä ja pikkuystävä kävivät aamulla leikkimässä, ja iltapäivällä napsin pikkumiehestä pitkästä aikaa muutamia kuvia.

Kaiken kiireen keskellä kotimme on mennyt sisustuksellisesti hirmuisesti eteenpäin. Sain jotenkin ihan uutta virtaa Hakolan upeasta sohvasta (lue lisää täältä), ja niinpä työmiehet ovat käyneet viimeistelemässä viimeisiä juttuja ja sähkömies asentamassa (viisi!) uutta valaisinta. Palataan valaisimiin kuitenkin myöhemmin; nyt esittelyssä tuoli, joka varmasti herättää hieman ristiriitaisia tunteita.

20181206Coterie-Togo-04958.jpg
20181206Coterie-Togo-04954.jpg
20181206Coterie-Togo-04964.jpg

Muistan, miten itse melkeinpä inhosin Togoa, kun näin sen ensimmäisen kerran. Tuoli oli päällystetty ärhäkänvioletilla sametilla, enkä ymmärtänyt yhtään, miten joku saattoi pitää sitä kauniita – saati sitten hintansa arvoisena. Mutta niin se vain maku vähitellen muuttuu ja jalostuu. :)

Kuvasin tuolin keittiön ikkunan alla, koska siihen sattui tulemaan niin kaunis valo kuvaushetkellä. Oikeasti sen paikka on kuitenkin keittiön nurkassa ruokapöydän takana. Keittiömme on varsin suuri, joten kulma kaipasi ehdottomasti jotain. Patrik esitti toiveeksi ”säkkituolin jossa olisi mukava loikoilla ja juoda kahvia”. Voitte arvata, etten innostunut säkkituoliajatuksesta :D 

20181206Coterie-Togo-04973.jpg
20181206Coterie-Togo-04959.jpg

Onneksi kuitenkin keksin Togon. Kävimme koeistumassa sitä Skannon myymälässä, ja se läpäisi meidän kaikkien tiukan seulan. Tuolista on tullut lyhyessä ajassa meidän kaikkien suosikki; siinä on super mukava loikoilla toisen kokkaillessa tai lueskella vaikkapa työpapereita. :)

Päälliseksi valitsin hiekansävyisen alcantaran. Sen mattainen pinta pääsee hienosti oikeuksiinsa kurttuisessa kankaassa. Suurin syy valintaan oli kuitenkin alcantaran helppo puhdistettavuus. Togon päällystettä ei pysty irrottamaan, ja etenkin kun tuoli sijaitsee keittiössä, on tärkeää, että kangas hylkii likaa ja pienen tahmatassun jälkiä voi pyyhkiä kostealla.

Palaan tuoliin vielä toisenkin kerran, jotta näette sen oikealla paikallaan. Me lähdemme nyt Tuomaan markkinoille fiilistelemään hieman jouluvaloja ja juomaan jossain lasilliset glögiä.