Bioeffect-tuliaisia (ja remonttikuulumisia)

201803031IslantiJaKosmetiikkaa-09900.jpg

Iloista pääsiäistä! Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Remonttityömaalta ei ole ollut viime aikoina oikein positiivisia uutisia, joten en ole halunnut velloa niissä tunnelmissa yhtään sen enempää kuin välttämätöntä.

Aloitetaan ensin kuitenkin kepeämmällä teemalla ja käväistään matkatunnelmissa ja tuliaisissa :) Piipahdin pari viikkoa sitten työmatkalla Islannissa. Reykjavik ja Islannin luonto on ollut jo pitkään bucket-listallani, mutta lomamatkoja varatessa jokin lämpöinen kohde on aina vienyt voiton. Joten olin todella iloinen, että nyt tarjoutui työn puitteissa mahdollisuus kurkistaa pikaisesti tähän mystiseen maahan. Karun kaunis luonto teki vaikutuksen, vaikka sen tutkimiseen ei kovin paljon mahdollisuuksia ollutkaan kiireisen ohjelman tähden.

Tuomisina toin paikallista suklaata ja kosmetiikkaan. Olen yleensä varsin saamaton ihonhoitorutiinien kanssa… Nämä Bioeffectin tuotteet ovat onneksi niin kauniita, että ne saavat jäädä kylpyhuoneeseen esille muistuttamaan olemassaolostaan. Muutaman päivän käytön jälkeen iho tuntuu ainakin erinomaisesti kosteutetulta.

Lyhyesti vielä remontista. Samoin sopimuksen irti remontista vastanneen urakoitsijan kanssa. Syitä oli monia; päällimmäisenä remontin kohtuuton viivästyminen. Ja mitä lähemmäs tultiin lopullisia pintoja, sitä enemmän kasvoi huoleni myös viimeistelyn tasosta.

Nyt olen etsinyt kuumeisesti uutta urakoitsijaa pari viikkoa. Saa vinkata jos joku tietää luotettavan porukan!

Palataan asiaan jahka työmaalla on selvästi edistytty. Toivon vielä hartaasti, että löydettäisiin uusi porukka mahdollisimman pian, jotta päästäisiin kesäksi Ullanlinnaan, sillä silloin se on parhaimmillaan. <3