Kohta se on täällä! Meidän Timberwise-parketti, jee!

20180505Timberwise (3 of 7).jpg

Onpa ollut ihana aurinkoinen lauantai! Vappu ja edeltävä viikonloppu menivät pitkälti töiden merkeissä paria hallitusmateriaalia valmistellessa, joten nyt on ollut ihana keskittyä vain perheeseen. Ja muutaman kuvankin ehdin räpsäistä päivemmällä pikkumiehen nukkuessa parin tunnin päikkärit. :)

W on ollut pienestä pitäen hyvä nukkuja. Hän on nukkunut jo kuusikuukautisesta lähtien täysiä 9-10-tuntisia öitä. *Koputtaa puuta*. Vain silloin kun hän oppi puolitoistavuotiaana kiipeämään pois pinnasängystä, meillä oli vaihe, jolloin hän hiippaili keskellä yötä makuuhuoneeseemme. (Mikäli unijutut kiinnostavat enemmänkin, kannattaa lukea kolmen jutun sarja unikoulustamme täältä. Sen ansiosta W:n unet lähtivät heti oikeille raiteille ja ovat niillä pysyneet.)

Propsina Timberwisen upea kuvasto, nahkainen Design Torgetista Tukholmasta ostettu avaimenperä (plus avain, josta en tiedä mihin se käy) sekä Japanilaista keramiikkaa Hasami Porcelainilta

Propsina Timberwisen upea kuvasto, nahkainen Design Torgetista Tukholmasta ostettu avaimenperä (plus avain, josta en tiedä mihin se käy) sekä Japanilaista keramiikkaa Hasami Porcelainilta

Takaisin sisustusteemaan. Timberwisen parketti saapuu ensi viikon perjantaina – siis alle viikon kuluttua! Joutuu melkein nipistämään itseään; niin pitkään sitä onkin jo odoteltu ja toimitusta siirretty kerta jos toinenkin. Suurkiitokset vielä tätäkin kautta Timberwiselle heidän kärsivällisyydestä!

En ole tainnut täällä blogin puolella vielä paljastaa millainen lattia meille on saapumassa..? Joten taidan pitää teidät vielä hetken jännityksessä! (@CoterieOfficial:n Instagramia seuraavat ovat kyllä jo saaneet vihiä mitä on luvassa :))  Sen voin vihjata, että varsin uniikki lattia on tulossa. Aika rohkeakin valinta, mutta me molemmat rakastuimme siihen ensi silmäyksellä viime syksyn Habitaressa. Tai no, minä rakastuin ensin. Patrik ei ollut alun perin messuille edes tulossa, mutta arvasi heti mistä oli kyse, kun s-postiin kilahti kutsu Timberwisen osastolle. Varsin penseänä sain suostuteltua hänet katsomaan lattiaa seuraavana päivänä, ja riemuni oli suuri, kun hänkin ihastui siihen.

20180505Timberwise (6 of 7).jpg
20180505Timberwise (5 of 7).jpg

Meillä on kaikessa sisustamisessa ja remontoinnissa sellainen periaate ja toimintatapa, että minä ehdotan Patrikille eri vaihtoehtoja huolellisen harkinnan tuloksena. Mutta Patrikilla on kaikkeen veto-oikeus. Välillä se kieltämättä ärsyttää, sillä minä olen se joka jo työnikin puolesta seuraan sisustusjuttuja laaja-alaisesti ja Patrik ei lainkaan. Mutta oikeasti se on vain hyvä, että vain kaikkein parhaimmat ideat ja kalusteet pääsevät jatkoon, kun ne menevät kahden vaativan seulan läpi. :)

Palataan parkettiasioihin jahka lattiamme asennus on alkanut :)

20180505Timberwise (7 of 7).jpg