Uusin Kinfolk <3

20180610Coterie_Kinfolk-01186.jpg

Aurinkoinen tervehdys! Ihanaa kun kesäiset kelit ovat palanneet ainakin tänne pääkaupunkiseudulle. Ollaan oltu taas melkein koko päivä ulkosalla; tuota aurinkoa ei voi tankata liikaa! Nyt vanhempana on onneksi järki mukana ja 30:n suojavoide ja isolierinen hattu  visusti matkassa.

Olen päättänyt opetella kuvaamaan liikkuvaa kuvaa, jahka pääsemme muuttamaan uuteen kotiin. Etenkin Instragramia ajatellen lyhyet videot toisivat kivasti eloa feediin. Lisäksi aion haastaa itseni jakamaan instastooreja. Sovitaan, että ensimmäinen tulee muutosta! :)

Videoiden kuvaus ja editointi on ihan oma maailmansa ja opittavaa on paljon. Tässä videossa kamera pysyy täysin paikallaan alustallaan, joten tämä on vielä sieltä helpoimmasta päästä. Amatöörinä kuvasin sen samaan aikaan kun astianpesukone hurisi taustalla, joten päätin tähän hätään ottaa kaikki äänet pois. Vinkatkaahan jos tiedätte jonkun hyvän editointiohjelman, jolla voisi lisätä videoon PC:llä musiikkia. Pikagooglailun perusteella mobiiliappeja löytyy monia, mutta ne huonontavat videon laadun samalla surkeaksi.

Mitä pidätte Kinfolkista? Itse viehätyn sen seesteisestä minimalistisen pehmeästä kuvamaailmasta. Harvemmin sitä tulee kuitenkaan luettua. (Johtuen kyllä myös siitä, että saan töiden puolesta kymmeniä muoti- ja sisustuslehtiä joka kuukausi.)

Btw, kertokaahan myös, jos tiedätte mistä tätä lehteä voi ostaa Helsingistä tai muualta Suomesta! Itse suuntaisin ensimmäisenä Helsingissä Artekille, jolta löytyy laaja valikoima ainakin sisustuslehtiä. Myös Fredalla sijaitsevasta Nide-kirjakaupasta saattaa löytyä; ainakin ostin kovakantisen Kinfolk Homeni sieltä.

Leppoisaa sunnuntaita!