Muuton Outline-sohva

20180725Coterie-02267.jpg

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tilaamaan meille Muuton siron Outline-sohvan. Ihastuin sen linjakkuuteen ja keveyteen. Selasin läpi varmasti satoja vaihtoehtoja, ja lopulta tämän muotokieli tuntui istuvan meille parhaiten.  

Harkitsin myös Adean hyvin samantapaista sohvaa Baronia; Outline vei kuitenkin lopulta pidemmän korren hieman kapeamman kokonsa takia. Muuto oli myös napakampi istua, mikä vastasi meidän toiveita paremmin (mm. Formverkissä Iso-Roballa pääsee koeistumaan ko. mallin).

20180725Coterie-02276.jpg
20180725Coterie-02282.jpg
20180725Coterie-02317.jpg

Muotoilultaan klassisen sohvan pariksi ajattelin jotain hieman modernimpaa, pyöreitä muotoja sisältävää nojatuolia. Onneksi en ehtinyt kuitenkaan tilata tuolia, sillä päädyin lopulta palauttamaan koko sohvan. Sen kaikissa tyynyissä on alaosissa kurttuja, ja tiedän että olisin murehtinut niitä aina sohvaa katsoessani. (Kuviin olen photoshopannut suurimman osan kurtuista piiloon; tai oikeastaan pitäisi sanoa "lightroomasin" sen mitä sen hieman kömpelöillä työkaluilla pystyy.) Rennompiin sohvamalleihin pienet kurtut kuuluvat, mutta Outline on tyyliltään hyvin skarppi, joten ainakin minulla ne osuivat silmään. Ja myöhemmin näin toisen ihan vastaavan sohvan Turussa eikä siinä kurttuja ollut… Joten luultavasti meille oli vain päätynyt jokin perjantaikappale. Lisäksi sohvan villakangas tuntui varsin pistelevältä (jopa ohuiden housujen läpi), joten parempi näin.

Nyt olen kuumeisesti yrittänyt miettiä uutta kohvaa jo kuukauden päivät tulematta mihinkään lopputulokseen… Ehkä pitäisi tehdä aiheesta blogipostaus, niin ajatukset voisivat selkeytyä. :)

20180725Coterie-02296.jpg
20180725Coterie-02304.jpg

Kuvissa vilahtaa myös Roots Livingin ihana viskoosimatto, josta kirjoitin aikaisemmin täällä. Sekä Menun marmorikuutio, joka piipahti väliaikaisesti olohuoneessa kuvauksissa. Pitäisi ehtiä siitäkin kirjoittamaan vielä oma postauksensa!

Leppoisaa iltaa ja sunnuntaita; täällä olisi tarkoitus kuvailla jälleen huomenna. Voitaisiin ehkä kurkistaa hieman keittiöön, jossa on viimein tapahtunut edistystä. :)