Marimekon Ming-maljakko

20180908Coterie-03020.jpg

Iltaa! Joko olette ehtineet nauttia Design Weekin tarjonnasta? Omalta osaltani viikko pyörähti käyntiin, kun piipahdin tänään Design Marketissa Kaapelitehtaalla. Aivan huikean paljon taas upeita pieniä ja vähän suurempiakin brandejä mahdutettu saman katon alle! Oli niin kiva päästä jututtamaan tekijöitä rakkaudella tehtyjen tuotteiden takana ja tukemaan pienyrittäjiä. Viikonloppu on monelle heistä vuoden tärkein, ja niinpä tuntui kivalta löytää mm. kaunis koru, mukavat kivannäköiset kotihousut, pyöreä matto lastenhuoneeseen lelukaapin alle, puinen leikkuulauta, pikkuhaarukka, keittiöpyyhe… Enemmänkin olisi varmasti ostettavaa löytynyt, jos en olisi unohtanut pankkikorttia kotiin… Mutta ehkä se oli siunaus, heh.

20180908Coterie-02971.jpg
20180908Coterie-02977.jpg

Niin ja nämä heinät tarttuivat mukaan juuri kun olin lähdössä! Syksyisiä heiniä on näkynyt sisustuskuvissa jo tovin, ja city-tyttönä päätin nyt sitten suosiolla hankkia omani kukkakaupasta. Jo kesällä haikailin upeiden korsien perään mökkimaisemissa kävellessämme, mutta saaristo, heinikko ja punkit ovat sen verran todennäköinen yhtälö, että jätin kauniit ruohot suosiolla ojanpientarelle.

Heinät löysivät paikkansa Marimekon klassisesta Ming-maljakosta. Ruotsalaisen Carina Seth-Anderssonin suunnittelema suupuhallettu lasimaljakko on ollut mallistossa parisen vuotta, ja kuuluu ns. jatkuvaan mallistoon, joten se löytyy (ainakin verkkokaupan) valikoimista ympäri vuoden. Btw, tiesittekö, että Marimekolle saapuu uusia tuotteita noin kuuden viikon välein? Eli iso osa mallistosta kuuluu ns. sesonkimallistoon, joka kiertää varsin nopeasti. Eli kannattaa piipahtaa liikkeissä säännöllisin väliajoin – ja toimia nopeasti, silloin kun näkee mistä pitää!

20180908Coterie-02951.jpg

Kohta nukkumaan; viikolta on kertynyt hieman univelkaa ja pikkumies luultavasti herää taas seitsemän jälkeen. Palataan mitä todennäköisemmin vielä huomenna asiaan uuden lieden merkeissä!