Doorie – Lisää säilytystilaa lastenhuoneeseen

Törmäsin alkukesästä Instagramissa kotimaiseen ovivalmistajaan Doorieen* ja ihastuin oitis heidän minimalistiseen muotokieleen ja pehmeisiin neutraaleihin sävyihin. Klikkailtuani heidän sivuille (www.doorie.fi) opin, että ovia, sivu- ja päälilevyjä voi tilata Ikean suosituimpiin kalusteisiin – Bestå ja Pax-sarjoihin.

Totta puhuen kävin hetken itseni kanssa dialogia, voisinko ostaa kaapin rungon Ikeasta. Kiinnitän paljon huomiota tuotteiden laatuun ja kestävyyteen ja viime aikoina laatuajattelu on saanut vielä uuden, entistä vahvemman merkityksen sustainability-näkökulmasta johtuen.

20190823-Coterie-00792-2.jpg

Ilahduin kuitenkin siitä, että Doorien* tuotteet on tuotettu lähellä. Ja että koko konseptin ideana on taata Ikean kaluisteille entistä pidempi ikä. Niinpä otin rohkeasti yhteyttä Doorieen ja ehdotin yhteistyötä. (Mainittakoon, että juuri näin yhteistyökuvioissa tykkään toimia – minä teen ensin valintani objektiivisesti, ja jos näen mahdollisuuden yhteistyölle, otan itse yhteyttä.)

Lisätarvetta säilytystilalle oli etenkin lastenhuoneessa. Kesän ajan pyörittelin mielessäni eri vaihtoehtoja: Matalaa vaiko korkeaa kaappia? Jaloilla vaiko ilman? Vaiko seinään leijuvaksi kiinnitettynä..? Lopulta päädyin kuvissa näkyvään kolmen kaapin kokonaisuuteen (leveys 180 cm x korkeus 64 cm). Halusin pitää kaapin matalana, jotta lasten olisi helppo ottaa sieltä leluja. Seinään kiinnitettävä ratkaisu olisi ollut tyylikäs, mutta itseni tuntien haluan venkslata huoneen järjestystä niin usein, ettei se olisi meille sopinut.

Coterie_Doorie-00652.jpg

Kiitos Doorien mallipalojen, värin valinta oli lopulta helppoa: lastenhuoneen kylmänharmaaseen seinämaaliin sopi parhaiten viileänharmaa Cloud. Mallistossa on myös super ihania murrettuja sävyjä (esim. Mud ja Clay) – ehkä niiden aika on sitten seuraavassa kodissa :)

Senkki hakee vielä hieman paikkaansa. Patrik nimittäin siirtyi väliaikaisesti nukkumaan pikkumiehen huoneeseen (W oli innoissaan saadessaan kämppiksen! :)) ja viipyy siellä todennäköisesti hetken, nyt kun vauvakin on tulossa taloon… Mutta luultavasti senkki tulee löytämään paikkansa lastenhuoneen pitkältä ehjältä sivulta (jahka huonetta ei ole tukkimassa ylimääräinen sänky), josta se näkyy kauniisti myös olohuoneeseen.

20190909-Coterie-Doorie-01139.jpg
20190909-Coterie-Doorie-01154.jpg

Kuullaan mahdollisesti jo sunnuntaina, mikäli baby ei ilmoita tulostaan tässä välissä :)

Energistä viikkoa!

* Doorien tuotteet saatu bloginäkyvyyttä ja kuvia vastaan.