Hän on täällä!

Ihana päästä jakamaan nämä iloiset uutiset kanssanne – perheemme täydentyi neljännellä jäsenellä viikko sitten sunnuntaina <3 Kaikki on mennyt todella hyvin ja koko perhe on hurmioitunut uudesta jäsenestään. Erityisen hyvältä tuntuu se, että W:stä on kuoriutunut huolehtivainen ylpeä isoveli. Vähän jännitin etukäteen, miten hän tulee asian käsittelemään.

Pienokaisen syntymän myötä ajatukset tulevat väistämättä pyörimään lähikuukaudet hänen ympärillä (vaikka tarkoitus olisi kyllä kirjoitella suht aktiivisesti sisustusjuttujakin). Joten päätin ainakin nyt hetkeksi palauttaa blogiin erillisen Kids-osion (löytyy jatkossa täältä ja sivun ylänavigaatiosta). Se toimii samaan tapaan kun Renovation-alasivusto, jota päivittelin remontin ollessa käynnissä. Sinne kirjoittamani tekstit eivät siis nouse automaattisesti tähän etusivun pääfeediin, mutta voin tehdä tännekin erikseen yhden kuvan ”minipostauksen”, jossa voin vinkata uudesta Kids-puolen postauksesta. :)

20190921-Coterie-Baby-6days-01502.jpg
20190921-Coterie-Baby-6days-01531.jpg

Toivon, että tällä rakennemuutoksella tämän Interior-osion fokus pysyy selkeämpänä, ja vain pikkuväestä kiinnostuneet voivat käydä sitten lukemassa lisää isoveljen ja pikkuneidin kuulumisia (ainakin mummi, heh) ja hakea inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen.

Kiva myös itseäni varten laittaa tunnelmia ja ensiaskeleita hieman ylös. Sitä muuten yllättävän nopeasi unohtaa millaista se vauvakuplassa eläminen oli. Tulevina aiheina voisi olla ainakin synnytyskertomukseni ja mitä pakata mukaan synnytyssairaalaan (lue: tai pikemminkin mitä ei kannata pakata :)) sekä tietysti ensimmäisen vkn kuulumiset vähän tarkemmin. Saa esittää muitakin toiveita!


Nyt kiiruhdan täällä pikkunyyttini luo, mutta palaan pian ensimmäiseen Kids-postaukseen!

P.S. Vanhat kids-aiheiset tekstit löytyvät täältä. En ole ainakaan vielä keksinyt, miten saisin siirrettyä ne tuolle uudelle sivustolle…