Unidrainin linjakas lattiakaivo ja lasiseinä

Tänään palataan meidän kylpyhuoneeseen; ensimmäisen postauksen laattavalinnoista voi lukea täältä. Nyt esittelyvuorossa Unidrainin lattiakaivo sekä suihkuseinä, joista olen saanut alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

20190928-01068.jpg
20190928-01106.jpg

Unidrainin linjakas pitkulainen lattiakaivo oli yksi harvoista tuotteista, jonka tiesin haluavani seuraavaan asuntoprojektiini heti, kun siihen aikoinani Habitaressa tutustuin. Tyylikäs virtaviivainen lattiakaivo oli siis itsestään selvä vaihtoehto, kun lähdin suunnittelemaan kylpyhuoneemme täydellistä uudistusta.

Lukuisista kansivaihtoehdoista meille valikoitui ns. custom, joka on tarkoitus päällystää lattialaatoilla, jolloin se on todella huomaamaton. Näin jälkikäteen viisastellen esimerkiksi tämä musta kansi olisi ollut meille parempi vaihtoehto, sillä kalanruotomosaiikin leikkaaminen ja latominen kannen päälle osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi. Laattojen ja kannen mitat menivät juuri kehnosti niin, että reunaan olisi tullut väkisinkin pikkuruisia kulmapaloja… Parhaiten custom-kansi sopii siis suurille laatoille. Niinpä jouduin poikkeamaan alkuperäisestä suunnitelmasta ja käyttämään kannen päällystämiseen suuria seinälaattoja. Varsin tyylikäs lopputuloksesta tuli kyllä näinkin!

20190928-01072.jpg
20190928-01079.jpg

Unidrainin sivuilla eri vaihtoehtoihin tutustuessani törmäsin myös GlassLine-sarjan lasiseinään. Halusin suihkun ja wc:n väliin visuaalisesti yksinkertaisen ratkaisun. Simppelin lasiseinän jujuna onkin sen äärimmäisen minimalistinen kiinnitys. Lasi voidaan asentaa seinään ilman näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä, sillä lasi on kiinni rungossa, joka jää laatoituksen alle. Lopputuloksena on tukeva lasiseinä, joka istuu paikallaan kuin muuri. Tärkeä ominaisuus etenkin kun taloudessa on lotraamista rakastavaa pikkuväkeä :D

20190928-01266.jpg


Valitsin meille yksinkertaisen kuvioimattoman lasin, mutta valittavana on myös koristeltuja vaihtoehtoja. Käytössä lasiseinä on osoittautunut näppäräksi, sillä se toimii kompaktissa kylpyhuoneessamme oivallisena kuivatuspaikkana märälle pyyhkeelle tai pyykistä tulleelle suurikokoiselle lakanalle :)

Leppoisaa sunnuntaita!

Unidrainin tuotteista saatu alennus bloginäkyvyyttä vastaan.