It’s a girl!

Pahoittelut pitkäksi venähtäneestä viiveestä! Viimein pääsen jakamaan uutiset myös täällä blogin puolella. Instagram-tilejäni (@CoterieOfficial ja @CoterieKids) seuraavat ovatkin jo lukeneet, että perheemme on saamassa neljännen odotetun jäsenen <3 Laskettu aika on jo noin kymmenen päivän päästä, joten loppusuoralla ollaan! Ja jotenkin minulla on tunne, että tämä tulokas tulisi ajallaan (W syntyi kaksi viikkoa myöhässä; juuri ennen kuin synnytys olisi käynnistetty), mutta katsotaan miten äidin vaistot osuvat oikeaan. Olemme luonnollisesti innoissamme – tuleva 3-vuotias isovelikin ainakin suurimman osan aikaa, vaikkei varmasti oikein vielä hahmota, mitä on tulossa.

20190904-Coterie-00997.jpg
W:n vanha sänky jo odottamassa uutta tulokasta. Ja kiitokset vielä ihanille kollegoille söpöstä pallosta ja läksiäisistä!

W:n vanha sänky jo odottamassa uutta tulokasta. Ja kiitokset vielä ihanille kollegoille söpöstä pallosta ja läksiäisistä!

Jäin mammikselle vasta tämän viikon alussa, sillä oloni on ollut mainio, ja itseni tuntien tylsistyisin mikäli aika kotona odotellessa venähtäisi liian pitkäksi. Virallisesti Kelan myöntävät äitiyspäivät ovat siis juosseet jo tovin, mutta jokaisella on siis mahdollisuus kuitenkin valita tekevänsä tukipäivinäkin töitä – tällöin menettää Kelan tuen käytännössä kokonaan, mutta saa toki normaalisti palkkaa.

Mammiksella tulee luultavasti postailtua hieman useammin, mutta katsotaan mikä on fiilis. Ja riippuu tietysti täysin uudesta tulokkaasta, miten hyvin hän nukkuu ja miten hyväntuulinen hän on. Toivotaan, että kaikki menee yhtä hienosti kuin W:n kanssa!

Mammiksella saa tehdä sunnuntaisin töitäkin (oudot nämä säännöt!), joten tulen varmasti tekemään myös kuvaustoimeksiantoja eri brandeille. Saa laittaa sanan kiertämään, sillä itseni tuntien kaipaan mielekästä tekemistä vähintään kerran viikossa :)

20190904-Coterie-00903.jpg
W on todella empaattinen lapsi, joten hänestä tulee varmasti maailman paras huolehtivainen isoveli &lt;3

W on todella empaattinen lapsi, joten hänestä tulee varmasti maailman paras huolehtivainen isoveli <3

Näillä näkymin tulen palaamaan myös toimistolle osa-aikaisesti varsin pian. Tulemme hoitamaan pikkuista Patrikin kanssa luultavasti noin yhdeksän kuukauden nurkille kaksin (sen jälkeen harkittava hoitajaa kotiin), mutta sen sijaan, että jonkimpikumpi olisi joko sata prosenttisesti kotona tai töissä, tulemme jakamaan päiviä joustavasti niin, että oma työpanokseni kasvaa vähitellen. Kelan tukikuviot eivät tätä ”vuorottelumallia” tue, mutta uskon, että meidän perheelle tämä on paras vaihtoehto – saamme olla molemmat vauva-arjessa mukana.

En ole juurikaan tehnyt uudelle tulokkaalle hankintoja – mitä nyt muutaman ihanan mekon jo ostanut; niitä on aivan mahdoton vastustaa! Sain myös yhdeltä ystävältäni (kiitos vielä C!) ihania vaaleansävyisiä vauvanvaatteita, joten muutaman ensimmäisen kuukauden hankinnat taitavat olla kasassa.

20190904-Coterie-01008.jpg
Kunnollisia yhteiskuvia Patrikin kanssa emme nyt tällä kertaa saaneet, mutta onneksi muutaman onnistuneen selfien edes &lt;3  Btw, täydellisen värinen beige t-paitani Totemelta.

Kunnollisia yhteiskuvia Patrikin kanssa emme nyt tällä kertaa saaneet, mutta onneksi muutaman onnistuneen selfien edes <3 Btw, täydellisen värinen beige t-paitani Totemelta.

En ole kameran edessä raskausaikana juurikaan viihtynyt… Mutta viikonloppuna oli pakko ottaa itseäni niskasta kiinni, sillä myös W:n odotusajalta on ihania kuvia muistoina, joten tuntuisi epäreilulta, mikäli Rastas ei aikanaan saisi yhtään kuvaa tästä erityisestä ajasta. (Työnimemme Rastas on W:n antama. Kysyimme häneltä nimiehdotuksia, ja toinen vaihtoehto oli Valas, joten pidimme kiinni ensimmäisessä :))

Nyt edessä on toivottavasti 1-2 seesteistä viikkoa pikkuista odotellessa. Ja tietenkin Design week ja Habitare! Jos suinkin olen vielä silloin yhtenä kappaleesta, aion ottaa viikon ohjelmasta kaiken irti, kun on kerrankin aikaa. Eli pysykäähän kuulolla Insta-stoorien puolella :)