Store visit at Artek

Piipahdin alkuviikosta Artekilla, Stockmannin tavarataloa vastapäätä sijaitsevassa lippulaivamyymälässä, ja nappasin samalla muutaman kuvan. Nyt kun uuden asunnon remonttiprojekti ei ole vielä alkanut, on hyvin aikaa joutilaaseen fiilistelyyn ja oiva tilaisuus kartoittaa eri sisustusvaihtoehtoja. Pikkuinen tykkää kovin nukkua rintarepussa minua vasten niin, että olen jatkuvassa liikkeessä, joten keskustan sisustusliikkeet ovat meille loistavia kohteita. ;) Nytkin pikkuinen kuvausapulainen nukkui sikeästi koko vierailun ajan.

Lipaston päällä oleva Artekin pöytävalaisin oli pitkään toivelistalleni; nykyisin se on omaan makuuni hieman liian remanttinen. Niin se makukin vuosien saatossa muuttuu… Upeita roikkuvia klassikkovalaisimia kelpuuttaisin mieluusti isommankin ryhmän. ;)

Pöytäryhmän päällä riippuvalaisin A110 syksyn uutuusvärissä.

Artekilla on ollut aina myynnissä myös muita brandeja ja näissä keväällä auenneissa uusissa tiloissa ne pääsevät todella oikeuksiinsa. Kiinnostavimmista uutuuksista mainitsen ruotsalaisen Asplundin, jota olikin myymälässä ihan kivasti esillä. Myös erilaisten pienesineiden valikoima on kasvanut huomattavasti. Omaan silmääni osui mm. kauniisti purkitettu Aesopin kosmetiikka.

Kahteen kerrokseen levittäytyvä monisataneliöinen tila mahdollistaa myös erilaiset vaihtuvat näyttelyt ja pop up –henkiset vierailevat brandit. Tällä kertaa tiloissa oli piipahtamassa kotimainen sänkyvalmistaja Matri, josta kirjoitin aiemmin tänne.

Huomioni kiinnittyi viidestä Artekin pöydästä koottuun näyttävään kokonaisuuteen. Eri värien yhdistelmä on todella kaunis. Ja miten näppärää, kun eripuolilla asuntoa olevat työpöydät voi kantaa ruokapöydän jatkeeksi!

Ajankohtainen vihreä väri toistui myös lipastoissa ja senkeissä.

Palataan jälleen viikonloppuna; luultavasti pienimuotoisen DIY-proggiksen puitteissa!

P.S. Saa jättää palautetta koetteko tämänkaltaiset vierailut kiinnostavina. :)