Design District Market & Restaurant Day

Aivan ihana ilma! Ainakin helsinkiläisiä on hemmoteltu tänään auringonpaisteella ja yli kahdellakymmenellä plusasteella. Lähdin jo aamusta pikku-W:n kanssa kärryttelemään Hietalahden kirpputorille isän jäädessä vielä nukkumaan. Luulen, että meistä kahdesta tulee tänä kesänä varsinaisia early birdejä, jotka tähyilevät kirppareiden aarteita jo aamuvarhain :) Tänään itse kirpputoriosuus jäi tosin lyhyeksi kun pikku-W:tä alkoi harmittamaan (lue: nälkä pääsi yllättämään), mutta ehdin bongata ensimmäisestä pöydästä todella hyväkuntoisen harmaan palmikkoneuletakin pikkuiselle viidellä eurolla.

Iltapäivällä jalkauduimme kolmisin Design District Marketille eli ydinkeskustan pikkuputiikkien jokakeväiseen myyntitapahtumaan. Tapahtumaan osallistui Diana-puiston laidalla liikettä pitävä Fritz Hansen, joka kuuluu epäilemättä Helsingin huonekalu- ja sisustusliikkeiden eliittiin. He olivat järjestäneet kivasti toteutetun kilpailun, jossa sai itse värittää klassisen Seiska-tuolin uudelleen. Idea ja palkinnot olivat sen verran hyvät, että sain houkuteltua jopa Patrikin värityspuuhiin. :)

Lopuksi sokkeloimme vielä Ruttopuistossa ravintolapäivästä tarjoiluista nauttien. Viisivuotistaipalettaan tänään juhlistava konsepti on todella lyönyt itsensä läpi! Puisto suorastaan kuhisi ihmisiä, ja tarjonta oli niin monipuolista, että valitseminen oli lähes mahdotonta. Ihanaa, että kaupungissa tapahtuu!

Coterie-05576.jpg

Aurinkoista viikonloppua!