Easter grass in the making

Aurinkoista torstaita! Kylläpä ainakin etelähelsinkiläisiä on taas hemmoteltu tänään keväisellä säällä. Kävin juuri Krunikassa kävelyllä ja poikkesin Meritullinkadun Sample Salesissa, jossa on myynnissä lauantaihin saakka mm. Samsøe & Samsøen vaatteita, joita ollaan ostettu reissuista Patrikille. Tuli jälleen todistetuksi, että en ole yhtään sitä tyyppiä, joka jaksaisi penkoa ei-ihan-niin-järjestyksessä olevia laatikoita ja rekkejä väenpaljoudessa … Mutta kärsivällinen tekee varmasti löytöjä eli käykäähän kurkkaamassa!

Lähistöllä sijaitsevasta sisustus- & second-hand -liikkeestä Olohuoneesta allekirjoittaneen oli sen sijaan huomattavasti helpompi löytää ostettavaa. ;) Mukaan tarttui mm. pienokaiselle muutama käytetty body sekä pieniä kauniita oksiin ripustettavia munia; tulette vielä näkemään ennen pääsiäistä.

Päivän sisustusteemaan. Tänään hieman erilainen, aiempaa ”keskeneräisempi” postaus. Aina ei tarvitse olla vain spliipattuja, loppuun saakka viimeisteltyjä kuvia (eihän?)… Kävin eilen tuumasta toimeen ja istutin kissanruohosiemenet Arabian Kayak-vatiin. Näyttävälle vadille on ollut yllättävän vähän käyttöä, mutta pääsiäisruoholle se sopii kuin nakutettu. Myös useimmista kodeista löytyvä Aalto-vaasi olisi ollut kaunis vaihtoehto. Pidän istutuksista, joissa multa ja juuret on jätetty rohkeasti näkyviin.

Pohjalle taittelin elmukelmua ja päälle noin sentti kukkamultaa. Väliin kaksi pussillista yön yli liuenneita kissanruohosiemeniä ja jälleen vajaa sentti multaa. Lopuksi kostutin kylvöksen kunnolla ja peittelin sen kelmulla, jotta itäminen nopeutuisi. Palataan puolentoista viikon kuluttua lopputulokseen!

Arabian Kayak-vati ja Fiskarsin ServoCut-sakset – molemmat paitsi kotimaista huippumuotoilua, käsittääkseni tässä tapauksessa myös kotimaista tuotantoa. <3

Oikeanpuoleinen korkea ”maljakko” on itse asiassa mehupullo, josta liotin etiketin pois. Keskimmäinen posliinikorkillinen vanha pullo on Olohuoneesta ja vasemmanpuoleinen muistaakseni Habitatista. Takimmaisena Iittalan Essence-sarjan kaadin. Hedelmäkulho Royal Copenhagen.