Arkiset asusteet

Stailasin eteisen naulakon hiljattain vauvanvaatteilla Instagram-kuvaa varten, ja sain samalla napsaistua kuvat myös ns. normaalista set-upista. On pitänyt ottaa nämä kuvat jo monta kertaa, mutta tilaan ei tule juurikaan luonnonvaloa, joten se on kuvauskohteena varsin haastava. Nyt sain kuitenkin viritettyä eteiseen kunnon kuvausvalot. Joten asiaan.

Naulakko on meillä varattu arkisille asusteille – ahkerassa käytössä olevalle hellehatulle, Patrikin lippikselle (ei päässyt kuvaan tällä kertaa), meidän molempien aurinkolaseille, huiville, parille eniten käyttämälleni laukulle sekä Anton & Antonin ruokakassille. Takit roikkuvat henkareissa niille varatussa kaapissa, sillä ne eivät roikottamisesta tykkää.

Anton & Antonin kassia saa ostettua viidellä eurolla heidän omista liikkeistään.

Lähikorttelin ihanan ruokakaupan juuttikankainen ruokakassi on itse asiassa verrattain uusi hankinta ja osoittautunut todella käteväksi. Se on ensimmäinen ruokakassi, joka miellyttää silmääni niin paljon, että sitä tulee pidettyä oven suussa esillä. Täten se on myös ensimmäinen ruokakassi, jonka oikeasti muistan ottaa mukaan ostoksille lähtiessäni. Säilytän sen sisällä vielä Marimekon kangaskassia, joten yhteensä näillä tulee kauppaostokset kivasti kotiin saakka. :)

Aiemmat kuvat eteisestä ja tiedot naulakosta voi kurkata tästä vanhasta postauksesta Coat rack by Finnish designer students.

Luultavasti jo huomenna minipostaus samasta kohteesta lastenvaatestailauksella, kunhan saan kuvat käsiteltyä. Tekeillä myös (mega)postaus pikku-W:n parista viime kuukaudesta. Eli palataan pian!