Bathroom <3 bedroom

Arg, vielä yksi välipostaus ennen kuin saan käsiteltyä omat kylppärikuvani. Teksti on jo valmis, joten hetki enää! Allekirjoittaneella on välillä tapana yliarvioida, mitä kaikkea ehdin saada aikaan – näin kävi myös sunnuntaina. Mutta mielummin niin päin, että asettaa itselleni liian korkeita kun liian matalia tavoitteita, eikös. :)

Olen pistänyt merkille, että kylpyhuoneet ovat tulleet yhä lähemmäksi ja lähemmäksi makuuhuoneita mm. näyttävien lasiseinien välityksellä. Ja hotelleista tuttuja ratkaisuja tuodaan yhä rohkeammin myös koteihin.

Oheisessa Norm Architectien tanskalaiskohteessa mennään vielä pidemmälle – vesipiste on sijoitettu yhdelle makuuhuoneen sivuseinälle. Ja vaikka tarina ei kerro, voin kuvitella, että betoniseinän takaa löytyy ihana, suuri kylpyamme ja pari sadepisarasuihkua…

Mitä pidätte? Mielestäni tämä on upea. Vaatii kyllä tilaa ympärilleen, näyttääkseen hyvältä.

Pictures by Norm Architects.

Arg, one more post before my own bathroom pictures. The text is ready already, so should not take too long! :)

I’ve noticed bathrooms come closer and closer to bedrooms e.g. via glass walls, and solutions seen typically in hotels can be seen more and more in regular apartments too. In this home designed by Danish Norm Architects the sink has been placed inside the bedroom.

What do you think? I love it. Although requires quite a lot of space in order to look good.

Pikaisiin kuulumisiin! / Talk to you soon!