Minin minikuusi

Jouluista torstai-iltaa! Joko siellä on paketit kääritty ja kuusi koristeltu..? Meidän minikuusi on ilahduttanut meitä jo useamman viikon ja edelleen se näyttää niin kovin kauniilta! Oli ehdottomasti oikea ratkaisu hankkia kuusi ajoissa. Joulun jälkeen kun sitä ei kovin montaa viikkoa kuitenkaan tulisi nurkissa pidettyä… Etenkään kun lähdemme toisella viikolla viikoksi lämpöön. (Odotan matkaa jo aivan hurjasti; siitä lisää joku toinen kerta!)

Ihana pitkä tonttulakki löytyi virolaiselta merkiltä Breden Kids. <3 Raitapöksyt Bree and Bella.

Näissä kuvissa kuusi on vielä makuuhuoneessa. Coterie Kids:n Instagramia seuraavat ehkä huomasivatkin sen löytäneen nyt paikkansa olohuoneen puolelta.

Tähdet leikkasin harmaasta paperista ja foliosta. Äärettömän helppo tapa lisätä lastenhuoneeseen ripaus talven taikaa.

Koristeina kuusessa olen käyttänyt norjalaisen Titttei.com:n kauniita origamipalloja. (Titttein kanssa on muutes käynnissä vielä arvonta huomiseen perjantai-iltaan saakka!) Olen aikoinani tuonut jenkeistä upeita lasipalloja asuessani siellä yhden vuoden, mutta tänä jouluna päätin jättää lasikoristeet suosiolla pahvilaatikkoon. Onnistuin nimittäin rikkomaan niistä jo perätä kaksi kappaletta asetellessani niitä kuusen hennoille oksille… Pidän paperipalloista koko ajan enemmän. ;)

Kuvissa näkyy myös kauniita talviaiheisia vaatteita, joita olen saanut pikkuherralle Instagram-yhteistyön merkeissä. Hiutalein koristeltu peitto ja lumiukko-body ovat pieneltä uudelta brittimerkiltä Rousso and Blossom ja kuusin kuvioitu yöpuku niin ikään briteistä Didi and Bud:lta. Aivan täydellisiä tähän vuodenaikaan.

Pieni paketointiapulainen. :) Ylempi juliste brittimerkiltä Ingrid Petrie Design ja alempi kotimaiselta Lulu & Helinältä.

Nyt aikaisin pehkuihin. Itselläni on paha tapa kukkua koneen ääressä puolille öin… Joten olenpa nyt kerrankin fiksu, heh. Palaan vielä huomenna toivottamaan hyvät joulut, joten nyt vain kauniita unia. <3