Majorsgatan

Aurinkoista tiistaita! Ihanaa, että kesäisemmät kelit ovat palanneet (lauantaille lupaillaan jopa +27 astetta!). Täällä auringonpaistetta onkin ihailtu jo aamuvarhaisesta, sillä pikkuinen päätti unensa jo puoli kuusi. Noh, ehditään ainakin touhuilla monenlaista. ;)

Tänään home visitin kohteena on 46-neliöinen makuualkovilla varustettu yksiö Göteborgista. Jos olisin sinkku, juuri tällaisen asunnon tahtoisin! Neliöt on käytetty fiksusti lähinnä olohuoneeseen; katonrajaa kaunistaa upeat kipsilistat ja jalkojen alla narisee vanha lankkulattia. Täydelliset puitteet kruunaa kaunis monochrome-sisustus, jonka raikastaa ripaus marmoria ja harkitut mustat yksityiskohdat. We like! Lisätietoa asunnosta löytyy Alvhemin sivuilta.

Ox denmarqin O-table ja Hayn DLM ovat kaunis pari. Bulb-valaisin tanskalaiselta Framalta.

Voi tuota pyöreää kulmausta <3 Tämän kulmahuoneiston parhaita paloja. Tuttu valaisin ruokapöydän yllä - Flos 265. 

Voi kunpa meillekin mahtuisi oikealla oleva yksinkertainen hyllykkö; siihen saisi tehtyä ihastuttavia vaihtuvia aseltemia... Huomaa takimmaisessa maljakossa luonnosta poimitut(?) heinät ja (saniaisen?)oksat. Kaunista. 


Voi tätä valon määrää! <3

Ohohuoneen ovelta näkee makuualkoviin (ja keittiöön). 

Keittiön ja makuualkovin välissä on ns. sisäikkuna, jolla myös seinän toiselle puolelle saadaan luonnonvaloa.

Kaunis tapetti. En ole yleensä tapettien suurin ystävä, mutta tässä todella onnistunut toteutus. Ikkunalaudalla tuttu kasvi, jonka haikeana heitin hiljattain pois, kun enää kolme lehteä oli tallella... 

Yllä sisäikkuna näkyy parhaiten. 

Alkoviin on saatu mahdutettua vielä työpistekin. Vinkki tehoneliöitä kaipaavalle! Huomaa myös kaunis pyyheteline oikealla.

Näkymä alkovista keittiöön. 

Vaikka keittiö on verrattain pieni, yläkaappeja ei ole. Tumma kaapisto näyttää upealta vaalean marmorin parina. Stringin hylly viimeistelee kokonaisuuden. Smegin jääkaappi on omaan silmääni muotoilultaan turhan "möhkälemäinen", pyöreä ja retro... "Ikkuna" alkoviin. 

Osa kaapeista on yllättäen täysin erilaisia. Mitä pidätte?

Jos et voi kätkeä, korosta. Putket maalattu rohkeasti mustiksi. Lattiassa kaunis kuusikulmainen marmorilaatta. Tykkään! Vain osaan seinään yltävä laatoitus tekee tilasta ilmavamman.

Punatiili on kestävä vaihtoehto - ei julkisevuremontteja. :) 
Kaikki kuvat Alvhem

Kaunista tiistaita!