Ball ornaments in glass

Oi miten pidänkään lasisista joulupalloistani! Kaunottaret vilahtivat jo eilisessä postauksessa ja ohessa vielä pari lähikuvaa. Olin alun perin suunnitellut lasipalloista kollaasia olohuoneemme ikkunoihin, mutta valotähtien vallatessa kaikki ikkunat ripustin muutaman pallon tänä vuonna keittiön valaisimeen.

Olin jo pitkään haaveillut lasisista joulukoristeista ja tuloksetta etsinyt niitä Suomesta vuosia. Mutta jouluna 2007 tiesin tilaisuuteni tulleen asuessani joulukoristeiden Mekassa, Yhdysvalloissa. Tuntuu, että koko kansa menee joulusta melkein sekaisin eikä koristeissa ja jouluvaloissa säästellä. :) Omani löysin Pottery Barnilta ja Williams-Sanomalta. Kummankin joulupallotarjonta näytti kyllä tänä vuonna heikolta… Myös Iittalalla on ollut joinain vuosina kauniita Sarjaton-lasipalloja ja nytkin valikoimista näyttää löytyvän Klaus Haapaniemien suunnittelema Tanssi, joka kuuluu vuosittain lanseerattavaan lasipallojen sarjaan.

Onko teille tulossa oikeita joulukuusia koteihinne? Entä löytyykö niistä kenties lasisia koristeita..? Täällä en malttaisi odottaa, että pääsemme koristelemaan pian myös kuusen lasipalloin!