Bedroom decor updates from Tuutilulla.fi

Tervehdys! Viikko alkaa hieman epävakaissa merkeissä, mutta ei anneta sen lannistaa! Päätimme jäädä koko viikoksi kaupunkiin, vaikka pikkuinen terve jo onkin. Saaressa oleilun ja sairastamisen jälkeen tuntui, että W:llä meni taas pari kertaa totutella kärryttelyyn kaupungin hälinässä. Voi olla että itkuisuus oli sattumaakin… Mutta tuntuu, että nyt täytyy taas saada kaupunkirutiineista kiinni, ennen kuin harkitsemme seuraavaa pakomatkaa maalle. Lisäksi ensi viikonloppuna vietetään pupusen nimenantojuhlaa meillä täällä kotona, joten siinäkin riittää järjesteltävää. :)

Tänään esittelyssä Tuutilulla.fi verkkokauppa, josta tein ihastuttavia löytöjä. Valikoimista löytyy mm. blogeissa paljon nähtyjä ns. Adventure-mattoja ja lightboxeja, ja olinkin todella iloinen löytäessäni niitä kotimaisesta liikkeestä. <3 On kiva tukea paikallisia verkkokauppoja, ja myös ihan ekologisuutta ajatelle on järkevämpää toimittaa tavarat suurina yhteiskuljetuksina Suomeen, kuin yksittäisinä pikkupaketteina tuote kerrallaan ympäri maailmaa.

Ohessa kymmenen suosikkiani Tuutilullan valikoimista. Matto jäi vielä odottamaan, mutta valoboksi ja muutama muukin hankinta ilahduttavat jo makuuhuonettamme. <3

1. Roar-juliste 12,90€ 2. DIY paperipussi 6,90€ 3. Lightbox A4 39,90€ 4. Pingviinihelistin 13,90€ 5. Iso Pilvi yövalo 120€ ja pieni 13,95€ 6. Adventure rug 55€ 7. Maatuskat 24,90€ 8. Sweet Animals viiri 16,5€ 9. Textboard 33,90€ 10. Pilvireppu 17,90€

Tuoli Vitran klassikko ja antiikkinen yöpöytä Bukowskis marketista. Molemmat taulut olen tehnyt itse. Apina Pentikiltä ja maitopullotyyny The Milk Collective. Textbard Tuutilullasta; metallinen rasia Iittalan. 

Tämä puinen Tuutilullan textboard on noussut lempparikseni! Alun perin suunnittelin vieväni sen kesäpaikan tulevaan lastenhuoneeseen, mutta katsotaan raaskinko ”luopua” siitä. Marimekon pieni maljakko kuuluu niin ikään alkukesän hankintoihin. 

Myös maatuskat Tuutilullasta. <3

20160704Coterie-08388.jpg


Löysin Fredalta Papershopista ihastuttavia Lulu & Helinan kortteja harmaan ja turkoosin sävyissä. Lähikuva katsottavissa Coterie Kidsin Instagram-tililtä :) Korteilla on superhelppo päivittää minkä tahansa huoneen ilme hetkessä!

Nyt on tullut niin monta postausta makuuhuoneestamme, joten lupaan, että viimeistään ensi viikolla kurkistetaan myös keittiön suuntaan. Toteutin vaatehuoneeseen kivan DIY-jutun, joten siitä ja pikkuisen tyylistä tulossa postaukset myös :)

Ihanaa lomaviikkoa kaikille onnekkaille!

Tuutilullan tuotteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.