Coat rack by Finnish designer students

Kirjoitin edellisessä postauksessani eteisemme sisustushaasteista ja vaihtoehdoista, joita olin harkinnut askeettisen tilan piristykseksi. Joten tässä lupaamani kuvat.

Päädyimme Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijoiden suunnittelemaan graafiseen Hangram-naulakkoon ja voi miten hyvältä se näyttääkään!

Kiinnitin huomiota siihen ensimmäisen kerran Deco-lehden viime kesän asuntomessunumerossa, mutta messukohde, josta naulakko olisi löytynyt (Aisti, talo nro 3) jäi kuitenkin katsastamatta. Niinpä olin kovin iloinen törmätessäni naulakkoon uudelleen syyskuun Design Marketissa. On aina niin monin verroin palkitsevampaa ostaa tuote suoraan suunnittelijoilta. <3

Naulakon on suunnitellut Femma Design, ryhmä Lahden Muotoiluinstituutin sisustusarkkitehtuuriopiskelijoita ja sen kerrotaan syntyneen yhteistyöprojektina suunnittelijoiden kesken. Mustana ja valkoisena saatava naulakko valmistetaan Suomessa, ja hintaa sille tulee Heijaa-verkkokaupastatilattuna reilut 300 euroa.

Naulakko / Coat rack – Hangram by Femma Design
Huivi käärmeprintillä / Scarf with snake print – Zara (I think) 
Hattu / Fedora hat – Lovely Bird (souvenir from LA) 
Laukku / Bag – Drew by Chloé 
Kenkäteline / Shoe rack – My own design
Juliste / Poster – Go! Cities by Bold Tuesday

Meille naulakko oli nappivalinta paitsi visuaalisesti myös funktionaalisesti: Koukut työntyvät juuri sopivasta reilut 15 senttiä seinästä, jolloin ripustettavat esineet eivät sotke valkoista seinää.

Mitä pidätte?