Ihanasti pedattu sänky

”Huomenta”! Päivä lähenee jo puoltapäivää; meitä nukutti tänään harvinaisen hyvin. :) Vaikka laskettuun aikaan on enää viikko, olen pystynyt nukkumaan aivan normaalisti ilman mitään kolotuksia ja jatkuvaa vessassa ramppaamista * koputtaa puuta *. Ihanaa kun ei ole univelkaa jo ennen pikkuisen syntymää.

Rutiinit on meille tärkeitä ja yksi niistä on lauantaiaamuinen kaava, jolloin Patrik lähtee lähikahvilaan brekkarille uusimman Economistin kera, ja minä tartun joko sisustuslehtiin tai näppäimistöön teille kirjoitellakseni. Selailin äsken aamupalaa nauttiessani uusinta huhtikuun Glorian kotia ja bongasin tutun kukkakuvan sivulta 20, jossa esitellään maaliskuun lukijakilpailun satoa. Käykäähän kurkkaamassa Coterien otos meidän Instagram-tililtä @coterieofficial! :)

Huhtikuun lukijakilpailun aiheena on ”ihanasti pedattu sänky”, joten ajattelin tarttua siihen oitis. Petauksen toteutin tutuin Balmuirin pellavalakanoin. Kevään kunniaksi päätin hieman irrotella värikkäällä tyynyröykkiöllä. Makuuhuoneemme väriskaala on yleensä niin hillitty, että ”irroitella” verbivalintana ei ole tässä kohden yhtään liioiteltua. ;)

Coterie-02816.jpg

Pinkit tyynyt kuuluvat tämän kevään hankintoihin (lee lisää täältä). Keltaiset tyynyt olen hankkinut jo muutama kesää sitten; kaksi suurempaa ovat Zara Homesta ja kapein sinappiin taittuva on Linumin mallistosta.

Iltapäivällä meille on tulossa vieraita, joten nyt ryhdyn valmistelemaan tarjoiluja. Katriina on lupaillut huomiselle uusia asukuvia, joten pysykäähän kuulolla!

Rentouttavaa viikonloppua!