A new corner from our bedroom

Siniset Hugo Bossin mokkapintaiset katseenvangitsijat kotiutin viime kesänä LA:sta. Muut kengät Pura Lopezista Mangoon eli en ole kengissä merkkiuskollinen.

Ette ikinä usko, mitä olen puuhastellut koko eilisillan ja tämän aamun? Kankaista pientä pupua pikkuiselle. <3 Ei ehkä äkkiseltään kuulosta seitsemän tunnin projektilta, mutta kun yhtälöön lisää melkein kahdenkymmenen vuoden ompelutauon ja itselleni vieraan lainakoneen, on melkein ihme, että Pompii (ristiäiset jo pidetty) tuli valmiiksi näinkin nopeasti. Ei ole mennyt ala-asteen ompelukoneen ajokortti hukkaan. ;))

Totta puhuen kumpikaan ei Patrikin kanssa muistettu edes puolan nimeä (tiedättehän, se pienempi ”lankakerä”, joka tulee neulan alle) – saatikka sitten sen toimintaperiaatteita – mutta onneksi on YouTube! :)

Päivän sisustusteemassa esittelyssä jälleen uusi kulma asunnostamme: Makuuhuoneen nurkkaus, jossa asustaa valkoinen puinen kaappi. Olen hieman vältellyt kulmauksen kuvaamista, sillä kiinalaishenkinen kaappi ei oikein istu muuhun sisustukseen. Hankin sen ensimmäiseen omistusasuntooni 2005, jolloin tummat lattiat ja aasialaisvaikutteinen uustuotanto oli pop. Nyt näitä huonekaluja ei näy enää missään! Vaikka sisustustrendit (ja oma maku) eivät vuodessa tai kahdessakaan vaihdu laidasta toiseen, ehtii vuosikymmenessä tapahtua jo paljon.

Nurkassa Mulberryn klassikkosalkku, jonka olen ostanut ensimmäisestä kunnon palkastani valmistuttuani. Nyt sitä käyttää lähinnä Patrik ja miestenmallistosta se taitaa virallisesti ollakin.

Talviselta kävelyretkeltä poimittu kuihtunut oksa löysi paikkansa korkeasta aaltovaasista.

Korkeavuorenkadun SALI:sta hankittu kaappi on toistaiseksi saanut kuitenkin jäädä muistuttamaan eletystä elämästä. Se on myös toiminut kätevänä jemmana rakkaimmille laukku- ja kenkäaarteilleni. Lähipäivinä kaappi saanee todennäköisesti kuitenkin väistyä kellarikomeroon, sillä ajattelimme sijoittaa pikkuisen sängyn kyseiseen nurkkaukseen, eikä haluta kalustaa makuuhuonetta tukkoon.

Here you go, a ”new” corner from our bedroom: a wooden closet which I bought a decade ago to my first own apartment. I used to have it in my previous living room and it was filled with champagne glasses and white porcelain, but now that set-up would feel a way too romantic… Funny how both interior trends and also one’s own taste develop over the years. Nowadays you do not see these Asia-inspired pieces of furniture anywhere!? Not at least in Scandinavian interior magazines and blogs.

But the lived life can and should show in one’s home. So the closet has stayed. However, now we’ll soon move it temporarily into the basement, because we’re planning to place the baby’s cot here. So next time a bit different ambiances when I publish images from this part of our home! <3

Ensi kerralla kuvataankin tätä kulmausta vähän erilaisissa tunnelmissa. <3

Iloista päivää murut! | Have a lovely day!