Ihana Instagram-arvonta

Ihania uutisia – Coterie Kidsin ensimmäinen a r v o n t a käynnistyi tänään! Kyseessä on Instagramissa tapahtuva kilpailu, jonka toteutan siis Coterien ns. spin-off tilin eli Coterie Kidsin kautta @CoterieKids. Tässä vielä suora linkki osallistumisohjeisiin.

Olen superinnoissani tästä arvonnasta, sillä sen palkintona on aivan uniikki Oot niin ihana -vauvakirja, johon olen iki-ihastunut. Jo ennen pikku-W:n syntymää kiersin yhden jos toisenkin kirjakaupan ja lastentervikeliikkeen löytääkseni omanaan makuuni istuvan tyylikään vauvakirjan, mutta kaikki tarjonta oli hempeän vaaleanpunaista ja -sinistä… Oot niin ihanan raikas graafinen taitto poikkeaakin todella joukosta.

Olin myyty jo visuaalisen ilmeen ansiosta, mutta tämä vauvakirja erottuu joukosta myös aivan uudenlaisella konseptilla: perinteisen kirjan sijaan Oot niin ihana koostuu 20 kaksipuoleisesta irtosivusta, jotka on paketoitu magneetilla suljettavaan kansioon. Täten sivuja voi laittaa omaan järjestykseensä ja liittää väliin vaikkapa myös aivan omia sivuja itselleen tärkeistä teemoista. Ihana idea sanoisin. :)

Ensimmäinen painos kirjasta saapuu viikolla 36 eli jo parin viikon päästä! Olen lupautunut ottamaan kuvia kirjasta ja tuotoksistamme Instagramin-puolelle, eli Coterie Kidsin tililtä voi seurata miten kirjantäyttöprojekti etenee. :)

Pssst. Kirja kustantaa 46,50€ (+postitus- ja pakkauskulut alk. 6,90€) ja siitä on nyt käynnissä ennakkotilaus elokuun loppuun saakka. 31.8.2016 mennessä tehtyihin tilauksiin saa kaupan päälle neuvolakorttikotelon (arvo 9,90€). Tilauksen voit jättää täällä.

Kaikki kuvat lainattu Oot niin ihanalta. Btw, eikö ole ihania taittoja ja kuvastailauksia! <3

Nyt lähden kohta itsekin höyhensaarille... Palataan luultavasti jo huomenna yhdellä todella kivalla teippitoteutuksella jonka tein eli pikaisiin kuulumisiin! :)