Floor of the dreams

Kaunista tiistaita! Piti hetken aikaa ihan miettiä mikä viikonpäivä on – täällä kun päivät muistuttavat kovin paljon toisiaan. :) Patrik tekee yrittäjänä töitä kotoa, joten se tuo meille vielä lisää liikkumavaraa. Yleensä kyllä pyritään siihen, että arkisin annan Patrikille kotosalla työrauhan ja viikonloput ovat sitten kokonaan vapaata yhteistä aikaa. Mutta onhan se kiva, että hyvien säiden osuessa kohdalle voi ottaa ylimääräisen vapaan tai siirtää toimiston vaikkapa laiturinnokkaan. :)

Edellisessä hulppeassa home visit -postauksessani lupasin vielä palata asunnon upeisiin lankkulattioihin. Merkki vaaleiden, ekstraleveiden lankkujen takana on tanskalainen Dinesen. Heidän lattioihin törmää todella usein tanskalaisissa saneeratuissa arvokohteissa ja muutamassa kotimaisessa yksityisasunnossakin olen näitä kuvissa nähnyt. Sen verran arvokas lattia on kuitenkin kyseessä, että monikaan ei sitä raaski Suomeen saakka tilata… Ja toisaalta, brandi ei mielestäni tee täällä minkäänlaista markkinointia, joten tuskin monikaan kuluttaja on siitä edes tietoinen…

Itse sain vinkin eräältä arkkitehtituttavaltamme, kun kyselin lattiavaihtoehtoja nykyiseen kotiimme. Pyysin Dineseniltä tarjouksenkin, mutta jossain kohden remonttibudjettiamme summatessa oli vihellettävä peli poikki.

Olen kuitenkin tyytyväinen, että aivan kaikki haaveet eivät vielä toteutuneet tämän toisen asunnon kohdalla (ja tuskin vielä kolmannessakaan). On nimittäin ihana haaveilla ja unelmoida - ja odottaa! Miten tylsää olisikaan, jos saisi kaiken aina heti. :)

Klassinen toteutus kööpenhaminalaiskodissa – vaaleaa ja leveää. Myös ylin kuva on samasta asunnosta. Lisäkuvia täällä.

Voiko tämän upeampaa lattiaa olla! Kalanruoto ja leveä lankku samassa paketissa. <3 Dinesenin oma showroom. Lisäkuvia täällä.

Yksityiskoti hieman kapeammalla lankulla. Lisäkuvia täällä.

Aesopin liikkeessä Tukholmassa on päädytty kellertävämpään ratkaisuun. Vai tekeekö valaistus tepposet..? Lisäkuvia täällä

Täällä suunnataan nauttimaan kauniista ilta(päivä)auringosta kärryttelyjen merkeissä. Leppoisaa iltaa sillekin puolelle ruutua!