Kotimme nyt myynnissä! | Our home on sale!

Siellä se nyt on, asuntomme myynti-ilmoitus sekä Oikotiellä että Etuovessa!

Ja tervetuloa myös kaikille teille, jotka vierailette Coterie:ssa ensimmäistä kertaa joko asuntoilmoitusten tai eilen julkaistun Glorian Kodin jutun perustella! Olemme Katriina ja Riika, kaksi kolmekymppistä helsinkiläisnaista, ja kirjoitamme blogia keskittyen muotiin ja sisustamiseen. Katriinan kootessa täydellistä vaatekaappia, minä sisustan (ainakin vielä hetken ;)) unelmieni kotia Helsingin sydämessä. Molemmat kirjoitamme silloin tällöin myös matkailu- ja lifestyle-postauksia. Viralliset esittelymme löytyvät About us -osion alta.

Takaisin päivän pääteemaan. Tunteeni ovat kieltämättä ristiriitaiset. Toisaalta olen superinnoissani päästessäni toivottamaan potentiaaliset ostajat ensi sunnuntaina tervetulleiksi kotiimme, josta tunnen suurta ylpeyttä. Toisaalta välillä taas iskee paniikki tulemmeko löytämään yhtä ihanaa kotia tämän tilalle, jossa kaikki palaset loksahtavat yhtä hyvin paikoilleen… Myös mahdolliseen uuteen remonttiprojektiin liittyy vastakkaisia tunteita: Toisaalta en malttaisi odottaa pääseväni jälleen suunnittelemaan toimivaa pohjaratkaisua, valitsemaan materiaaleja, jne.. Mutta toisaalta hirvittää se työmäärä, joka kokonaisvaltaiseen projektiin liittyy. Suunnitelmien tekeminen, alihankkijoiden koordinointi ja valvonta ovat intensiivisinä kuukausina kokopäiväinen työ.

Fakta kuitenkin on, että tarvitsemme pian syntyvälle pienokaiselle oman huoneen jossain vaiheessa. (Niin ne ajatukset perheen perustamisesta muuttuivat kun ikää alkoi karttua. ;)) Ensimmäisen vuoden tai parikin pärjäisi kuulemma ilman erillistä lastenhuonettakin, mutta fiksuintahan nämä järjestelyt on hoitaa nyt mammaloman aikana. Tarhaikäinen taapero, vaativa työ, asuntoprojekti ja blogi kuulostaa hieman turhan haastavalta kombolta.

Eli pitäkäähän peukkuja; asuntokaupoissa kun tarvitaan aina ripaus onnea matkaan. Onneksi riittää, että löytyy se yksi, joka ihastuu tähän. :)

Oheiset myynti-ilmoituksen kuvat ovat vakiolukijoille pitkälti entuudestaan tuttuja, mutta laitan ne nyt toisintona tähän kuitenkin, sillä ilmoitukset eivät pysy esillä ikuisesti. Ja onpa joukossa jokunen uusikin kuva – sekä pohjapiirrustus! Ja uusille lukijoille tiedoksi, että lisäkuvia asunnostamme löytyy parhaiten Our home -tagin alta.

12-Coterie-01640.jpg
20-Coterie-01787.jpg

Nyt nukkumaan, tekemistä kun lähipäiville riittää! Niin ja lämpimästi tervetuloa ensiesittelyyn nyt sunnuntaina klo 13-14!

There it is, our apartment’s sales ad is now online!

I must admit my feelings are quite mixed. On the one hand I am super excited to welcome potential buyers into our place on Sunday. But on the other hand I notice sometimes panicking whether we ever going to find such a nice place from the same neighborhood.

The area where we’re living in Southern Helsinki, Ullanlinna, is not that big and it’s very popular. Both the sea and the city centrum are very close (about 7 min walk), and apartment blocks are ca. hundred years old, so there is no way growing this area - even if there would be demand.

At the same time I’m already visualizing and really looking forward the new possibilities to start decorating our new home-to-be! And then again I remember how much work renovating this place took (although we did not do anything ourselves). Designing, planning, coordinating all subcontractors, checking that everything is going well at the site… During the most intensive months it’s a full-time job! Let’s hope our baby-to-be is a good sleeper. ;)

Despite some panicking I’m positive we’ve made the right decision. We need an extra room for the baby-boy, and I’m sure the timing is now better than then when we’re juggling with our toddler, new kindergarten, and demanding jobs – and the blog. :)

So fingers crossed that someone falls in love with our place!