Store visit to TRE

20160907-Coterie-04481.jpg

Tänään piipahdetaan uudessa konseptimyymälässä TRE:ssä, joka nimestään huolimatta löytyy Helsingin keskustasta Mikonkadulta. Pikkumies nukkuu kahdesti päivässä liki parin tunnin päikkärit, joten pääsen silloin kivasti jalkautumaan lähistön putiikkeihin ja puistoihin.

TRE is a lifestyle concept store focusing on local design and good life” kuvaa liike itseään kotisivuillaan. Saman katon alle on koottu todella kattava valikoima kotimaisia pieniä brandejä ja tekijöitä. Valikoimaan sisältyy melkein kaikkea mahdollista koruista tiskiaineeseen ja kaktuksista kynttilöihin. Eniten rekkitilaa taitaa saada vaatteet ja asusteet – niin aikuisille kuin pikkuväellekin.

”Hyvä suunnittelu, laatu, kauneus, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys ovat arvoja, jotka kauppamme tuotteiden tulisi läpäistä” omistajat kertovat uusimmassa Asun-lehdessä.

Käykäähän kurkkaamassa, sillä pieniä yrittäjiä esiin tuoville liikkeille jos mille soisi menestystä! Helpoimmasta päästä konsepti ei varmasti ole, joten viidakkorumpu nyt laulamaan, jotta ihmiset löytäisivät sen. <3

Korttivalikoima oli vaikuttava. Tässä vain murto-osa. Pitää itsekin palata vielä paremmalla ajalla.

Arvonnat Lopuksi vielä onnittelut Pialle Habitare-lippujen voitosta! Ja kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille! Jätitte aivan loistavia ideoita siitä, mihin kaikkeen washi-teippejä voi käyttää – varmasti poimin niistä jokusen toteutukseen. Ja mainittakoon samalla, että 150 euron Li’l Decorin upean lahjakortin vei @mehelmie ja Oot niin ihana -vauvakirja postitettiin Moonikalle tilille @moonikatak :) Huh, paljon arvontoja. Kiva kun olen päässyt muistamaan lukijoitani ja seuraajiani – toivottavasti teistäkin.