A bit of pink

Ensimmäinen näyttö onnellisesti takanapäin! Joukossa oli muutama aidosti potentiaalinen. Ja tietysti toisena ääripäänä aina myös niitä, jotka bongaavat ilmoituksen sunnuntaikävelyn lomassa. (Totta puhuen mekin piipahdamme välillä näytöissä ex tempore, jos talo on kaunis.) Tästä on hyvä jatkaa!

Tuli kyllä taas ”pikkuisen” kiire valmisteluissa… Näyttö alkoi yhdeltä, ja vielä varttia vaille olin suihkunraikkaana melkein ilman vaatteita, meikkiä ja hiukset laittamatta… Eli ihan ei toteutunut alkuperäinen ajatukseni ranskalaisen geelilaukkauksen tekemisestä hyvissä ajoin ennen näytön alkua. ;)

Tästä tulikin mieleeni, että Patrikilla on välillä joitain pikkujuttuja, joiden osalta hän yrittää muuttaa vähitellen tapojaan, kun hän on huomannut allekirjoittaneen niitä toivoneen. (Esimerkiksi tällä hetkellä harjoitellaan wc:n oven sulkemista silloin, kun pyykinpesukone on päällä rymisemässä :p). Mirka-ystäväni kysyi hiljattain parisuhteista jutellessamme, että no että mitä minä yritän muuttaa. Nolostellen jouduin tajuamaan ja vastaamaan etten oikein mitään… Mutta tässä se on - oma ”kehitysalueeni” nimittäin! Lupaan rakas, että yritän muuttaa tapani ja olla tulevaisuudessa aiemmin valmis vastaavissa tilanteissa. Ollaan nimittäin lähes aina muutama minuutti joka paikasta myöhässä ja kyllä, pakko se on myöntää, että ilman minua Patrik olisi ollut paikalla vähintään muutaman minuutin etuajassa...

Kuulutteko te kaltaisiini ”optimistisesti aikataulujaan arvioiviin”? ;) Vai saavutteko paikalle jo ennen sovittua aikaa? Ja laittakaapas vinkkejä kommenttiboksiin, jos joku mattimyöhäinen on onnistunut muuttamaan tapansa!

Päivän sisustusteemaan. Olen jo pariin otteeseen kirjoittanut kaipuustani vaaleanpunaiseen. (Katso ”Rose and grey” kollaasi täältä ja pastellinen kukkapostaus + listaus top-kahvipöydistä täältä.) Nyt tätä poltetta on vähän saatu taltutettua parilla keväisellä tyynyllä.

Pienempi 40x40 vaaleanpinkki tyyny löytyi H&M Homesta neljällä eurolla (sisustyynyn kera taisi kustantaa jopa kymmenen :)) jo muutama viikko sitten. Ilahduin kovin sen ryhdikkäästä puuvillakankaasta. Erinomainen osoitus siitä, miten sisustusta voi piristää pikkurahalla!

Vaaleanpunaisen eri sävyjä yhdistelevä neulostyyny löytyi puolestaan viikonloppuna Iso-Robalta Formverkistä (67,50 euroa sisältäen myös sisustyynyn). Tyyny kuuluu tanskalaisen OYOY:n valikoimaan, josta voisin tehdä vielä oman postauksensa. Yhden miinuksen perfektionistina kyllä bongasin: päällisen vetoketju on sijoitettu vaaleimman raidan yläpuoleiseen sivusaumaan. Itse asettelen tyynyn luonnostaan niin, että tummat värit tulevat alas ja vaalein sävy ylimmäksi, ja tällöin vetoketju jää turhaan näkyviin. Mutta olkoon tämä tervetullut haaste itselleni poiketa perinteisestä sommitteluopista! :)

Löysin viimein viikonloppuna oman kappaleeni Kinfolkin Home-editionista Fredalle rantautuneesta uudesta sympaattisesta kirjakaupasta Niteestä, jipii jipii! Tästäkin voisin kehitellä vielä oman postauksensa, kunhan olen ehtinyt kurkistaa kansien sisään. :)

We had our first “apartment showing” (what would be the right word??) today for the potential buyers. So nice to have now the whole place so sharp and tidy when eeeeverything has been cleaned! The apartment showing was also a good excuse – I mean a valid reason – to do some small interior updates for the upcoming spring season. :)

I wrote already earlier about my crush on pale pink and rose (see the ”Rose and grey” collage here). And now I finally acted on it. The small light pink cushion is from H&M Home – and a pretty good example on how to bring in the new season with less than 4 euros / 5 dollars, don’t you think. The bigger knitted pink cushion is from a Danish brand OYOY (67,50 euros).

Energistä viikkoa! / Have a lovely week!