Karl Gustavsgatan 11

Home visit -postauksessa piipahdetaan jälleen Göteborgissa, ”vain” 56 neliöisessä kaksiossa. Asunnosta kannattaakin ottaa vinkkejä kompaktin tilan sisustamiseen. Tärkeimpänä oppina lienee kalusteiden oikeat (lue: maltilliset) mittasuhteet. Kahdenistuttavan sohvan pariksi on valittu kaksi todella siroa tuolia. Mikäli asunnon täyttäisi massiivisella kulmasohvalla tai muhkeilla nojatuoleilla, saisi tästäkin nyt avaralta tuntuvasta kodista tunkkaisen.

Toiseksi korostaisin pienessä asunnossa säilytystilojen riittävyyttä. Koti säilyy paitsi raikkaana myös siistinä, kun kaikille esineille on kaapeissa omat paikkansa.

Mitä pidätte?

Btw, pidän näistä Entrance mäklerin asuntokuvista, sillä kodin alkuperäisiä asukkaita ei ole stailattu kadoksiin. Tai sitten asialla on vain ollut todella taitava tiimi, joka on herättänyt tämänkin asunnon henkiin. ;)

Keittiön ruokapöytä on maltettu pitää kompaktina. Yhden makuuhuoneen asunnossa tuskin asuu kahta henkeä enempää, joten olisikin pöhköä sisustaa tilaa tukkoon kuudenhengen ruokapöydällä vain vieraiden tähden. Ympärillä Fritz Hansenin muurahaisia.

Valaisin kokoaa sohvaryhmän kauniisti yhteen. Btw, se näyttää pikavilkaisulla erehdyttävän paljon Louis Poulsenin klassikolta PH 5:ltä, mutta ei, se tämä ei ole. Todella kaunis; onnistuneet materiaalivalinnat! Kertokaahan jos tunnistatte. :)

Keittiön perinteiset raskaat yläkaapit on maltettu jättää pois avaruuden maksimoimiseksi; tykkään. Pieni pätkä kaapistoa oikealla näyttää sen sijaan hieman irtonaiselta.

Keittiössä on yhdistetty kauniisti valkoista ja tummanharmaata. Koen omakseni ja voisin harkita meillekin.

Erilaiset vihreät oksat ovat allekirjoittaneenkin suosikkeja. Ne kestävät pidempään kuin leikkokukat ja niitä saa pikkurahalla. Suosikkejani ovat eukalyptuksen oksat, joita löytyy nytkin pitkin asuntoa.

Näkymä keittiökaapeilta olohuoneeseen. Ihanan värinen tuo vaalea nahkasohva!

Taulut on käännetty fiksusti nurinpäin. Suosittelen ainakin myyntikuviin.

Parveke näyttää aika varjoisalta, mutta mahdoton tästä kuvasta tietysti sanoa, miten päiväaurinko osuu siihen. Itse annan parvekkeelle kunnolla arvoa vain, jos se on etelään päin… Varjoisammat kun jäävät helposti kovin vähälle käytölle, vaikka kuinka suunnittelisi nauttivansa siellä aamukahvin tai lasin kuohuvaa ilta-auringon laskiessa… Right. Ehkä kerran vuodessa. Tai joka toinen. :)

Näkymä ulko-ovelta olohuoneeseen. Makuuhuone jää etualalle vasemmalle. Ja kulman takaa kurkistaa vasemmalle jäävä keittiökaapisto. Oikealla pitkä rivi kaapistoja.

Kaunis julkisivu - ja naapurit!

Greetings again from Gothenburg Sweden! This lovely apartment is only 56 square meters, but manages to still look spacious - Which makes this home an excellent lesson on how to decorate a small apartment. :)

They key thing is to pay attention to the dimensions of the pieces of furniture. Here the sofa is only for two and it’s paired with two very light chairs. If one chose a massive corner couch or puffy armchairs, the outcome would be anything but airy.

Rentouttavaa sunnuntaita! / Have a relaxing Sunday!