Good morning!

Hyvää huomenta ihanat! Pikainen kuittaus näiden Haikossa napattujen aamukuvien myötä. Täytin vuosia LA-matkamme aikana, ja sain Patrikilta todella mieluisan syntymäpäivälahjan: aivan ihanan kortin (kortit ovat meille erityisen tärkeitä) sekä yön Haikon kartanossa. Lahjat, joiden ansiosta pääsee viettämään laatuaikaa yhdessä ja kokemaan jonkun elämyksen, ovat kaikkein parhaimpia, joten nappivalinta rakas! <3

Kyllä näissä puitteissa kelpasi aamiaista nauttia ;) Mainittakoon vielä, että myös palvelu oli ensiluokkaista koko vierailumme ajan; todella ystävällistä ja huolehtivaista.

Päätimme varata yön tälle epävakaiselle viikolle, sillä kylpylän puolella viihtyy sateisemmallakin säällä. Lopulta kävi kuitenkin ihan hyvä tuuri säidenkin suhteen, sillä lähtöpäivänämme aurinkokin pilkisteli pilvien takaa.

Patrikin asusta tuli kesäisempi ja mielenkiintoisempi, kun käänsi hieman housunlahkeita.

Knit with stripes Cos 
Jeans AG 
Shoes Coach

Ensi kerralla luultavasti esittelyssä rakas laukku-uutuuteni, jonka kuvasimme Porvoon keskustassa samaisella reissulla. Tai sitten jotain ihan muuta; suunnitelmissa olisi nimittäin napsia uusia sisustuskuvia kotoa :)

Leppoisaa sunnuntaita!

PS. Ihanaa kun Katriina julkaisi viimein nuo toukokuiset kuvat – ovat nimittäin yksiä suosikkejani! Rakastan niiden seesteistä, luonnollista tunnelmaa. Ja Katriina näyttää niissä super kauniilta! <3