Belly basket

Energistä elokuuta! Kuin huomaamatta melkein viikko on vierähtänyt – mutta suokoon näin kesällä spontaanit irtiotot myös blogimaailmasta. :)

Edellisestä ”it" tuote -postauksestani taitaakin olla lähemmäs vuosi. Viime elokuussa nostin esiin hamam-pyyhkeet ja nyt lienee jo turvallista todeta, että ne ovat tulleet jäädäkseen.

Nyt oman postauksensa ansaitsee belly basket tai riisikori, kuten jotkut kotimaiset liikkeet ovat sen kääntäneet. Itse hankin meille ko. sisustuslehtien sivuilla ahkerasti näkyneen korin leluille (joita on jo nyt kolmen kuukauden jälkeen liikaa!). Kori on helppo tempaista mukaan vaikka olohuoneen puolelle ja kerätä pehmoiset ystävät takaisin koriin leikkien päätyttyä. Mutta aivan yhtälailla näen korin myös olohuoneessa tai sängyn kupeessa torkkupeiton ja vaikkapa keskeneräisten ompelutöiden, kirjojen tms. säilöjänä.

Pinterestistä eniten kuvia löytyi stailauksista, joissa koria on käytetty kukkaruukun suojana. Näyttää todella hyvältä näinkin! Etenkin unelmieni vapaa-ajankotiin toisin koreilla kaipaamani rentoutta. <3

Entä mistä koreja kannattaa etsiä? Upeita koreja eri koko, väri- ja kuosivaihtoehdoilla löytyy mm. britti-australialaiselta merkiltä Olli Ellalta, jonka takana on kaksi sisarusta. En ole nähnyt myydäänkö merkkiä Suomessa, mutta lahden takaa Ruotsista löytyy (ainakin mm. Mininook.se). (Valitettavasti Olli Ellan kotisivuilla oleva retailer-lista ei näytä olevan ajan tasalla.)

Toinen erittäin potentiaalinen merkki on ruotsalainen Afro Art, jota myy Helsingissä ainakin Nougat ja Tikau. Kolmas vaihtoehto on Bloomingvillen kori, jota myy Helsingissä ainakin Cilla’s. (Kaikilta löytyy myös verkkokaupat.) Minun silmään kaikkien merkkien korit näyttävät kutakuinkin identtisiltä ja hinnatkin pyörivät kaikilla 26-29 euron tuntumassa. Selvästi edullisempi, 10 euron vaihtoehto löytyy Ikeasta. Olisin saattanut siihen edullisen hinnan takia sortuakin, mutta (onneksi ;)) tätä tuotetta ei jostain syystä voi tilata verkkokaupasta. Kiva tukea lähikulmien pikkuputiikkeja.

Kaikki kuvat Pinterest. Taitavat olla enimmäkseen alkujaan Olli Ellalta.

Taidanpa vasta tulevissa postauksissa paljastaa mihin malliin itse päädyin jahka ehdin korimme kuvata. Eli kuulumisiin!