Thank you!

Juhlistimme tasan viikko sitten Coterien lanseerausta tyttöporukalla. Nykyään tulee juhlittua sen verran harvoin, että näitä iloisia kohtaamisia odottaa kuin Downton Abbey:n kuudetta tuotantokautta. Tällä kertaa hymyyn oli vielä lisäsyytä – tavoitimme ensimmäisen viikon aikana yli tuhat uniikkia kävijää, ei hullummin! Suurkiitokset teille kaikille, jotka olette löytäneet tienne tänne - ja vielä palanneet uudelleenkin! Ja erityisen lämmin kiitos kuuluu teille, jotka olette vinkanneet Coteriesta ystävillenne <3

Illan teemana oli kesä, joka näkyi paitsi tarjoiluissa (lue kirjoitukseni marjaisasta pavlovasta täältä), myös asuvalinnoissa. Katriina oli löytänyt ylleen kevyen laskostetun mekon Mangosta; allekirjoittaneen ylle valikoitui Zaran pitsinen luottohame jo parin kesän takaa sekä iltaan hankittu Ted Bakerin kukkatoppi. Asu toimi vielä paremmin Groteskin terassilla, kun yhdistin siihen mustan rosoisen biker-henkisen nahkatakin. Yritettiin napata Katriinan kanssa muutama (lue: varmasti sata!) selfiekin, mutta liekö vika ollut kamerassa vai missä, kun ei kerta kaikkiaan onnistuttu tallentamaan mitään julkaisukelpoista pikkutunneilta ;)

Katriina’s dress Mango 
Riika’s top Ted Baker 
Riika’s skirt Zara

Thank you darlings! Over 1,000 unique visitors after the first week! We are so happy that you’ve found your way here <3

This was an excellent reason to celebrate Coterie’s first week last weekend. The theme of the night was summer, so I was happy to find this flowery little top from Ted Baker.

Aurinkoista viikonloppua! 
Wishing you all a sunny weekend!