Blogiuudistuksia

Tänään kirjoitus, joka on ollut to do -listallani jo pari kuukautta. Olette varmasti jo huomanneetkin, että blogipäivityksistä on viime aikoina vastannut allekirjoittanut. Joten korkea aika ”virallistaa”, että jatkan Coterien ainoana bloggarina. Katriina totesi jo elokuun alussa, että uuden työn ja parisuhteen myötä (onnea vielä kerran muru, so happy for you!) hänen aika tuskin tulee riittämään blogin ylläpitoon, ja että hän olisi valmis jättämään sen minulle.

Totta puhuen mietin itsekin, jatkanko blogin parissa vai olisiko tämä luonteva aika laittaa pillit pussiin. Olen nimittäin hurahtanut melkoisesti Instagramista, joten blogi on jäänyt hieman sen varjoon. Ensin ahmin odotusaikana Instaramista ihania (sisustus)ideoita upeista äitien pitämistä tileistä, ja nyt W.n synnyttyä olen keskittynyt Coterie Kids -tilin rakentamiseen yhä systemaattisemmin.

Pikkumiehen yöpuku on saatu Instagram-yhteistyön puitteista ihanalta pieneltä brittimerkiltä Didi & Bud. Kannattaa katsoa heidän sivut, mikäli kaipaat moderneja yöpukuja perheen pienimmille. <3 Valikoima on juuri täydentynyt myös pyjamilla ja torkkupeitoilla.

Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että en ole blogista valmis luopumaan. Tämä on minulle paikka tallentaa hieman ideakirjan tapaan kivoja sisustusjuttuja. Ja W:n myötä myös päiväkirjan rooli on korostunut, kun olen kirjoitellut tänne koosteita pikkumiehen kehityksestä. Ja kyllä sekin tuntuu mukavalta, että blogissa vierailee joka kuukausi 3,000-4,000 uniikkia silmäparia. :) Se on vielä kaukana suosituimmista blogeista, mutta valtava määrä ihmisiä, jos te kaikki olisitte fyysisesti tuossa edessä. Ei sitä meinaa edes käsittää. Kiitokset aivan älyttömästi teille jok’ikiselle – teidän takia tätä hommaa loppupelissä jaksaa. <3

Raikas raidallinen lakana on kotimaiselta uudelta merkiltä BabyWallabylta. Kurkkaahan Instagramin puolelle, jossa on käynnissä arvonta heidän kanssaan!

Samassa kohden pysähdyin miettimään blogin sisältöä. Fashion, interior & lifestyle linjasimme aloittaessamme. Muoti tulee Katriinan jäätyä väistämättä väistymään, sillä ostan itselleni enää kovin harvoin mitään uutta. Sisustuksessa korostuu tällä hetkellä pikkuväen sisustus (sillä kuvaan sitä Coterie Kids:n Instagram-tilille), mutta odottakaapas vain kunhan pääsen miettimään uuden kotimme sisustusta! ;) Myös pikkumiehen kuulumisia tulen päivittämään tänne jatkossakin, joten myös Kids -osio elää vahvasti mukana. Yhdellä lauseella tiivistäisin, että jatkossa Coterie tulee olemaan yhä enemmän sisustuspainotteinen lifestyle-blogi. Välillä eksytään varmasti remonttibloginkin puolelle kunhan vain löydämme kantakaupungista aihion, josta pääsemme muokkaamaa uutta unelmiemme kotia.

W näyttää tässä niin pieneltä ja hauraalta... <3

Tavoitteenani on julkaista kaksi postausta viikossa. Toinen viikon puolivälin tienoilla ja toinen loppuviikosta. Tällä rytmillä olen mennyt jo tovin (joitain poikkeuksia lukuun ottamatta). Mutta parempi, etten sido itseäni mihinkään tiukkaan aikatauluun, sillä bloggaamisen täytyy tuntua kivalta, rennolta puuhalta, josta ei tarvitse ottaa stressiä.

Parasta yhdessä bloggaamisessa oli se, että tuli nähtyä Katriinan kanssa säännöllisin väliajoin. Otin nimittäin ison osan hänen asukuvistaan. Vaikka asumme saman raitiovaunulinjan varrella, emme ole nähneet yhteisen blogitaipaleen päätyttyä varmaan kuin kerran. :( Jotenkin vain arki vie mennessään eikä mukamas ehdi.

Kuvat viime sunnuntaiaamun fotosessiosta. Kiitos rakkaalle Patrikille <3

Ystävän kanssa blogatessa oli myös kiva ideoida ja pallotella kaikkea blogiin liittyvää. Tai vaikkapa riemuita kasvavista lukijamääristä tai H&M:n repostaamasta Instagram-kuvasta. Kaiken kaikkiaan yhteisestä blogista jää pelkästään rakkaita lämpimiä muistoja, joten tuhannesti kiitoksia Katriinalle vielä kerran tätäkin kautta! <3

xx
Riika

P.S. Ulkoasun päivitys vielä odottaa, että sivun koodanneella henkilöllä olisi aikaa jeesiä… Toivottavasti lähitulevaisuudessa!