Julisteuutuuksia

Tervehdys jälleen! Ennen kuin kurkistamme uuden kotimme baby corneriin kokonaisuudessaan, jaoinkin postauksen kahteen osaan ja esittelen ensin uudet julisteemme. Teen Instagramin puolella yhteistyötä pienen brittimerkin Rory and the Bean:in kanssa, ja sain sen puitteissa i-ha-nia lastenhuoneen julisteita kuvattavaksi. Valitsin listalta suosikkejani ja totta puhuen ihan sattumalta ne osuivat niin hyvin yksiin, että päätin tehdä niistä yhden suuremman kollaasin. Ja ainakin omaan silmään näyttää todella kivalta. :)

Kuulostan jo varmasti rikkinäiseltä levyltä, mutta julisteet ovat niin äärettömän helppo tapa uusia minkä tahansa huoneen ilmettä. Tai ylipäänsä tuoda lisäilmettä tilaan – etenkin jos seinät ovat vielä valkoiset. Etenkin tuo tummalla pohjalla oleva kuu on äärettömän hyvä valinta valkoisten seinien pariksi.

Edit Juuri huomasin, että Rory and The Beanilla on Instagramissa huikean hyvä Black Friday -kamppis: Kaikki tilaukset -35% koodilla BF16 sunnuntaihin 27.11. saakka!

Kiinnitin printit jälleen washiteipillä, mutta ensimmäistä kertaa en meinannut saada teippejä pois julisteita vahingoittamatta. Joten olkaa varovaisia, jos innostutte tilaamaan. Myös klipsien takana on teipit.

Myös Miffyn hieno iso nahkainen rusetti ansaitsee maininnan. Se on isälle isäinpäivälahja For Minis et Mommiesin uudelta merkiltä Boys n Bros:lta. Sopii niin hyvin kyllä Miffylle, että katsotaan koska se liikenisi isän käyttöön. ;)

Palataan vielä huomenna niin esittelen teille iiihanan kuvakirjan, jonka sain tällä viikolla Fotoyks:ltä. <3