Hernesaaren Ranta

Pikainen sunnuntaikuittaus kuvien muodossa. Jos ette ole vielä piipahtaneet Hernesaaren Rannassa, niin tänään voisi olla oiva kesäinen päivä siihen! Kuvat on napsittu heinäkuun puoliväliltä kun suuntasimme terassialueelle lukemaan ja bloggaamaan hieman koleana aamupäivänä, kun paikka oli vasta heräämässä. Ihan kivasti saapui kuitenkin väkeä lounasajan lähestyessä.

Hernesaaren ranta avattiin kesäkuun lopussa ja ainakin jututtamani ravintolayrittäjä vaikutti tyytyväiseltä. Keskiviikkoiltaisin ja viikonloppuisin väkeä on kuulemma riittänyt hyvin.

Ja vaikka tekopalmut ehkä jakavat mielipiteitä tyylikkyydestä, niin itse ainakin olen riemuissani siitä, että Helsingin upeat ranta-alueet otetaan aktiivisempaan käyttöön. :)

Hernesaaren Ranta (pages only in Finnish ) is a new outdoor restaurant concept in Southern Helsinki. It’s open until 2 o’clock (at night) every day at least the whole August, possibly also in September (depending the weather).

For people living in Helsinki it’s definitely a place worth visiting. For tourists staying only few days..? Probably not.

Aurinkoista sunnuntaita! Have a sunny Sunday!