Miniballerina <3

Pikainen tervehdys juhlahumun keskeltä! Huomenna vietetään pikku-W:n nimenantojuhlaa, joten juhladekoilut ovat pitäneet allekirjoittaneen viime päivät kiireisenä. Lisäksi suuntaamme kohta toisen kummityttömme syntymäpäiville, joten tämä viikonloppu onkin yhtä lasten juhlaa!

Pikkusankarin toiveena oli prinsessahenkinen asu satubalettiin, joten tätä toivetta toki noudatettiin. Ja en tietenkään malttanut olla kuvaamatta näitä ihanuuksia. Miten se onkaan, että kaikki minikokoinen näyttää niin suloiselta?! Luulen, että itse synttärisankarikin tulee tykästymään. :)

Keltaiset tyynyt jäivät näkyviin ensimmäisiin kuviin vahingossa - mutta ne näyttävätkin todella kivoilta! Kuva kaipasi mielestäni lisäväriä tämän hempeilyn rinnalle.

Prinsessan balettiasun ja tossut löysin Bulevardilta tanssiasuihin erikoistuneesta Footlightista.

Koiratyyny on myös uusi hankinta Ferm Livingiltä. Eikös ole suloinen! Vaaleanpunainen tyyny H&M. Ruudullinen laatikko HAY:n; ruskea laatikko Perobasta. 


Pussukka sängynpäädyssä Baby's Only; tilattu Baby Plussalta yhteistyön merkeissä. Sen esittelen joskus vielä paremmin. :)

Ihanaa kesäviikonloppua sinnekin! Ja palataan W:n vaatekaappiin ja meidän vaatehuoneen uudistusprojektiin vasta ensi viikolla. Huomenna Katriinalta luvassa sitä ennen kuitenkin muotia tuttuun sunnuntaiseen tapaan.

P.S. Lisää näitä ns. flatlay-kuvia löytyy Coterie Kidsin Instagram-tililtä :)