Maustekaappi järjestykseen

Tänään kurkistetaan niinkin kuvaukselliseen paikkaan asunnossamme kuin maustekaappiin. ;) Olen niin tyytyväinen, että sain tämän ikuisuusprojektin viimein toteutettua, ja pääsisin eroon kaikenkirjavista maustepurnukoista ja -pussukoista.

Näin joskus vuosia vuosia sitten Glorian kodissa kuvan, jossa kauniit kymmenet maustepurkit oli jätetty keittiön tasolle seinää vasten pinoihin näkyviin, ja olin siitä saakka etsinyt siroja purkkeja joko korkista tai puusta tehdyllä kannella. Pari vuotta sitten Tukholman Habitatissa tärppäsi. :) Jostain syystä projekti jäi kuitenkin unholaan, vaikka purkit viimein löytyivät.

Tällä viikolla tartuin viimein tuumasta toimeen. Pikku-W leikki kiltisti baby sitterissä, kun äiti järjesteli kaikki mausteet omiin lasipurkkeihinsa. Etiketit tein mustasta washi-teipistä. Alun perin suunnitelmissani oli tehdä etiketit sellaisella koneella, joka kirjoittaa tekstiä valkoisin tikkukirjaimin mustalle tarranauhalle. (Kuka muistaa laitteen nimen? :)) Mutta onneksi keksin washiteipin – muuten odottaisi nimittäin tämäkin projekti yhä toteuttajaansa.

20160825-Coterie-2-03081.jpg

Lopputuloksesta tuli varsin tyylikäs. Eikös?

Vastaavaa purkkimallia ei näytä enää Habitatilta löytyvän, mutta metallikorkkisia malleja kylläkin. Kannattaa kurkata myös Granitin valikoima.

Btw, näin jälkikäteen ajatellen olisi voinut olla fiksua kirjoittaa parasta ennen –päivämäärä kunkin purkin pohjaan… :)

Leppoisaa lauantaita! Ja palataan todennäköisesti jo huomisiltana asiaan!