Babynest unipesä

Energistä maanantaita! Toivottavasti viikko on lähtenyt siellä pirteästi käyntiin. :) Meitä hemmoteltiin tänään myöhäisellä aamuherätyksellä, kun havahduttiin koko perhe hereille vasta varttia vaille yhdeksän. Luksusta. Yleensä murunen ilmoittelee itsestään 7-8 aikoihin – ja totta puhuen oltiin nytkin valveilla kuudesta eteenpäin noin tunti, mutta nukahdettiin onneksi uudelleen.

Omat yöunet tahtovat kyllä jäädä vähiin. Ihan äidin omaa hölmöyttään kylläkin, sillä iltaisin ei malttaisi millään käydä nukkumaan heti pienokaisen sammahdettua… Sitä lapsiperheiden vanhempien kuuluttamaa omaa aikaa kun on muuten vaikea saada.

Tänään jatketaan baby gear -teemalla. Esittelyssä on yksi ns. hero -tuotteistamme: Babynest eli vauvan oma unipesä, jossa on ohut patja ja tukevat pehmeät reunat sen ympärillä. Sain tuotteen blogin kautta (kiitos vielä hurjasti!) ja totta puhuen en ole varma, olisiko tätä tullut hankittua, sillä emme etukäteen osanneet aavistaa, miten hyödyllinen se voisi olla.

Isomummin antama rakas apina (Pentikin mallistosta). <3

Olemme käyttäneet Babynestia nukkuessa noin kahden viikon iästä alkaen eli kun murunen siirtyi omaan sänkyynsä. (Sitä ennen hän nukkui ”perhepedissä” äidin kainalossa eli käytännössä äiti nukkui hyvin pinnallisesti ja katkonaisesti). Vaikka pinnasänkymme on normaalia pienempi, tuntui se silti kolkolta vastasyntyneelle. Babynesti pehmeät reunat toivat turvaa.

Veikeä body Polarn O. Pyretiltä. 

Ensikosketuksen Babynestiin pikkuinen sai kuitenkin jo ensimmäisellä kärryttelylenkillä noin viikon iässä. Bugaboo Buffaloiden koppa tuntui huuuurjan suurelta vastasyntyneelle, joten Babynest on konkreettisesti lisännyt pehmikettä ja turvallisuuden tunnetta. Ja yhä edelleen Babynest siirtyy aamupäivisin sängystä rattaisiin, kun lähdemme kävelylle.

Lisäksi olemme käyttäneet Babynestiä pari kertaa myös sohvalla. Sohvamme kuitenkin muuntautuu kätevästi isoksi tasaiseksi day bediksi, joten tippumisvaaraa ei ole ollut, joten tähän tarkoitukseen emme ole nestiä vielä tarvinneet. Paino sanalla vielä. Pikkuinen kierähti nimittäin tänään (kuuden ja puolen viikon iässä) ensimmäisen kerran täysin itsenäisesti vatsalleen, hurraa! Joten äiti ja isä saavat olla jatkossa entistä valppaampia.

Raitabody Lindexiltä.

Babynest on osoittautunut to-del-la hyödylliseksi myös lapsukaisen ”hyssyttelyssä” ja tuudittelussa. Eli kun känkkäränkkä illalla meinaa iskeä, hänet lasketaan pehmeään unipesään, joka lempeästi ”sitoo” vauvan heiluvia raajoja yhteen, kun Babynest painautuu kantajan rintakehää ja käsiä vasten. Ja mikä parasta, Babynest on vauvan rauhoitettua helppo laskea sylistä sohvalle tai sänkyyn ilman, että pienokainen herää.

Huh, tulipa käytettyä paljon superlatiiveja. Tässä tapauksessa jokainen on kuitenkin täysin ansaittu. Ehdottomasti yksi meidän lempituotteita, joita on ilo suositella eteenpäin. <3 Babynestin voi tilata merkin omilta sivuiltaan (849 SEK eli noin 91 euroa).

Nyt alan täällä pakkailla tavaroita saareen, jonne suuntaamme huomenna taas muutamaksi päiväksi. Mutta palataan sieltä!

Babynest saatu blogin kautta näkyvyyttä vastaan.

P.S. Babynestin Instagram-tili löytyy täältä