Summer party with the balloons

Näin hää- ja konfirmaatiosesongin, yo-juhlien ja muiden valmistujaisten kynnyksellä moni varmasti miettii ruudun sillä puolen kesäisten juhlien koristeluja. Meillä ei ole tiedossa tälle kesälle suurempia juhlia, mutta jos olisi, hakisin inspiraatiota näistä Pinterest-kuvista. Värikkäillä ilmapalloilla kun on varsin helppo luoda näyttävä kokonaisuus juhliin kuin juhliin – ja vielä varsin edullisesti.

Tekisi kovasti mieli kokeilla kuvissa näkyviä herkullisia köynnösmäisiä punoksia kukilla somistettuna. Näyttävät kerrassaan upeilta! Ja vaikka köynnöksen rakentamisessa olisi oma vaivansa, ei tarvitsisi pähkäillä, mistä palloihin saa heliumia. :) Ilmapalloköynnöksen pohjan voi muotoilla esimerkiksi kanaverkosta, jotta köynnökseen saa lisävolyymia ja samalla kulkemaan haluttuun suuntaan. Koristeluja täydentäisin runsain marjoin koristellulla näyttävällä kakulla ja mansikka-mimoseilla, hmmm. :)

Ilmapallot istuvat kivasti myös hääkoristeluihin.

Alimmissa kuvissa vielä muutama idea ilmapallojen tuunaamiseen.

Kaikki kuvat: Pinterest

Loppuun vielä hieman vauvakuulumisia: Todella hyvin on edelleen mennyt! Rutiinit alkavat vähitellen muodostua ja imettäminen sujuu koko ajan paremmin. Iso muutos on ollut se, että olemme saaneet pienokaisen nukkumaan öisin omassa sängyssään; helpottaa kovasti vanhempien nukahtamista, kun ei tarvitse varoa samallalailla kun ihan vierekkäin nukkuessa.

Kesäistä torstaita!