Coterie Kids on Instagram

Toivottavasti viikonloppu on alkanut sielläkin kivasti! Täällä on kuvailtu ahkerasti paria uutta sisustusesinettä poikien ollessa kärryttelemässä rannassa. Lopputulosta pääsette kurkistamaan alkuviikosta; sitä ennen luvassa tuttuun tapaan Katriinan sunnuntainen muotipostaus. :)

Tänään ajattelin vinkata teille Coterie Kidsin Instagram-tilistä, jonka perustin juuri ennen W:n syntymää.

Osa teistä varmasti seuraakin jo meidän Coterie Official Instagram-tiliä – kiitos siitä! Julkaisemme siellä parhaat palat blogipostausten kuvista ja jonkun verran myös extrakuvia, joita ei tällä puolella nähdä.

Coterie Kids keskittyy nimensä mukaisesti pikkuväen sisustukseen ja muotiin sekä sivuaa meidän vauva-arkea pikku-W:n kanssa. Muotipuoli on kyllä jäänyt viime aikoina vähemmälle, sillä murunen on melkein kaikissa kuvissa lähes nakupellenä. :) Säät olivat ensimmäiset viikot niin lämpimät, että pampers oli pikku-W:n tyylin kulmakivi outfit-of-the-day -kuvauksissa. Mahtavaa, mikäli tulisitte seuraamaan!

Btw, jos teillä on hyviä vinkkejä, miten IG-tilin seuraajamäärää voi kasvattaa, niin laittakaa ihmeessä rohkeasti kommenttia alle tai s-postia osoitteeseen coterieofficial@gmail.com. Ja muutenkin kaikki neuvot ja palaute blogiin liittyen otetaan kiitollisena vastaan. <3

Nyt pikapikaa lounaalle. Nälkä kummasti unohtui kun oli kerrankin mahdollista kuvailla kaikessa rauhassa. ;)