200€ lahjakortin arvonta

Onpa hienoa päästä esittelemään teille toinenkin superkiva arvonta näin heti perään! Pääsen sen kautta nimittäin tutustuttamaan teidät aivan ihastuttavaan pikkuväkeen keskittyvään sisustusliikkeeseen sekä kolmeen upeaan kotimaiseen Instagram-tiliin. <3

Toteutan arvonnan yhdessä kolmen inspiroivan Instagram-tilin kanssa, joista kerron teille hieman enemmän ensi viikolla. Nyt ensin kuitenkin vuorossa arvonnan yhteiskumppanimme, Li’l Decor.

Li’l Decor on alkukesästä toimintansa startannut Turussa sijaitseva sisustusliike ja verkkokauppa, joka keskittyy perheen pienimpien sisustustarpeisiin ja -toiveisiin. Liikkeen perustanut supersympaattinen ja aurinkoinen Niina kertoo idean syntyneen heidän perheen omista tarpeista. Hänen unelmiensa lastenhuone on valoisa, vaalea ja selkeä. Jokaisella lelulla on paikkansa ja pehmein sävyin sisustuettuun huoneeseen lapsen on miellyttävä rauhoittua iltaisin. Kuulostaa hyvältä, eikös?

Niina kuvailee liikkeensä tyyliä skandinaaviseksi, pääosiin pohjoismaisista pienehköistä merkeistä koostuvaksi. Itse voisin summata tyylin toteamalla, että koko valikoima istuisi sellaisenaan meille. :D Valikoimasta löytyy mm. vuodevaatteita, astioita, valaisimia, julisteita, leluja, jne. jne. Brandivalikoimaan kuuluu mm. Tellkiddon klassista nallekuosia ja Design lettersin himottua typografiaa sekä paljon pienempiä kiinnostavia merkkejä - käykäähän itse kurkkaamassa! :)

Kolmen kollaasin kuvat lainattu Li'l Decorin kauniilta Instagram-tililtä @LilDecorFinland <3

Ja nyt olisi siis arvontaan osallistumalla mahdollisuus voittaa jopa 200 euron lahjakortti kyseeseen liikkeeseen!Lue tarkemmat ohjeet Coterie Kidsin Instagram-tililtä. Mutta lyhyesti: sinun tulee seurata viittä mukana olevaa tiliä ja vinkata arvonnasta vähintään yhdelle ystävälle. That’s it! Tällöin osallistut 150 euron lahjakortin arvontaan. Ja mikäli haluat korottaa potentiaalisen palkintolahjakortin arvon 200 euroon, tulee sinun lisäksi jakaa arvonnassa käytetty kuva Instagram-tililläsi. Kuvan jakaminen on täysin vapaaehtoinen bonus ja osallistua voi siis ilman jakamistakin.

Ensi viikolla esittelen teille ihanat tilit, joissa kurkistetaan kolmen lapsiperheen arkeen – tai noh, ainakin sen kauniimpaan puoleen. ;)

Hyvää viikonloppua!

Arvonta toteutettu yhteistyössä Li'l Decorin kanssa Instagram-näkyvyyttä vastaan.

PS. Oot niin ihana –vauvakirjan arvontaan voi osallistua elokokuun loppuun saakka! Senkin ohjeet löytyvät Coterie Kidsin Instagram-tililtä @CoterieKids ja lisätietoa uniikista kirjasta löytyy pari postausta aiemmin täältä. Täydellinen lahja esimerkiksi baby showereihin tai kastejuhlaan! <3