On bedroom table

Pikaiset tervehdykset vauvalandiasta! Pikkuinen oli muutaman edeltävän päivän varsin itkuinen, joten en ehtinyt koneelle, mutta nyt tilanne näyttää jo onneksi paremmalta. On nimittäin niin sydäntäraastavaa kuunnella, kun toinen itkee eikä keksi keinoa miten häntä voisi auttaa… Palaan vielä pikku-W:n kuulumisiin myöhemmin tällä viikolla, kun käyn läpi 3. ja 4. viikkojen kehitystä ja kohokohtia. :)

Ohessa muutama räpsäisy asetelmasta, jonka tein makuuhuoneen sivupöydälle. Sommitelma rakentui kimpun - tai siis kimpun rippeiden - ympärille, jonka saimme Patrikin (kummi)tädiltä - kiitokset vielä Gugi-tädille! (Patrikin lapsena antama nimi. :))

Eksoottisennäköinen vihreä kukka oli näyttävän kimpun katseenvangitsija, mutta kukat sen ympärillä ehtivät jo lakastua. Mutta ei hätää, hyvältä näyttää näinkin!

Maljakosta on tullut eniten käyttämäni. Sen koko on juuri sopiva myös yhden kukan asetelmiin. En ole varma mistä olen sen hankkinut, ehkä Perobasta Fredrikinkadulta tai Nougatista Bulevardilta.

Valkoiset yöpöydät olen huutanut Bukowskis Marketista. Kannattaa tsekata, mikäli vanhat esineet ja huonekalut kiinnostavat. Oman kokemukseni mukaan hintataso on selvästi Helsingin antiikkiliikkeitä edullisempi ja valikoima huikea.

Rakkaimmat koruni eli kihla- ja vihkisormukseni. <3 Kello Marc by Marc Jakobs.

Grown Alchemistin kosmetiikka hurmaa kauniilla pakkauksilla.

Lintuaiheisen taulun olen tehnyt itse musteella.

Ensi kerralla kirjoittelenkin teille luultavasti Patrikin vanhempien kesäpaikasta. :) Jos kaikki menee pikkuisen kanssa hyvin, lähdemme huomenna tai keskiviikkona saareen nauttimaan kesäpäivistä ja meri-ilman rauhoittavasta tunnelmasta. Kuulumisiin!