Nordhemsgatan 68

Ihania koteja taas länsinaapuri pullollaan! Myös meidän asuntoprojekti meni tällä viikolla sysäyksen eteenpäin, kun valitsimme kodillemme kiinteistövälittäjän. Kyseinen nainen oli jäänyt mieleemme jo pari vuotta sitten aktiivisena ja asiantuntevana, kun etsimme itse uutta asuntoa, joten valinta oli oikeastaan helppo. Myös Patrikin poikamiesboksia myydessämme välittäjä löytyi samalla lailla; asuntonäyttöjä kiertäessä ne henkilöt, joiden kanssa itse haluaisi lähteä kauppoja solmimaan erottuvat kyllä edukseen.

Katselin eilen myös Etelä-Helsingin tarjontaa. Ja kauhukseni en löytänyt meidän kokoluokasta yhtäänasuntoa, jota olisin edes halunnut käydä katsomassa, kääk! Täytyy alkaa manageerata omia odotuksia sen suhteen, miten pian löydämme uuden kodin… Vaikka jotenkin kyllä uskon siihen, että ”the one” tulee vastaan sitten kun aika on oikea.

Tänään mennään Alvhem mäklerin mukana Nordhemsgatanille Göteborgiin kohteeseen, joka on itse asiassa jo myyty – ja ihmekös tuo, puitteet ovat taas meinaan kohdillaan. Lähes mustavalkoista sisustusta on pehmennetty onnistuneesti muutamalla puuterisella sävyllä ja uutta & vanhaa taitavasti yhdistellen. Ja viimeistään valoisaan kulmaan sijoitettu työhuone sai minut ihastumaan tähän kohteeseen. Mitä te pidätte?

Ihanasti tilaa! Huomaa työpöydän sijoittelu rohkeasti melkein huoneen keskellä.

Vihreä sohva tuo sopivasti väriä muutoin mustavalkoiseen sisustukseen. Sohvapöytä Ox Denmarqilta, POV-kyntteliköt seinällä Menun, Grasshopper-valaisin tanskalaisen Gubin, matto House Doctorin… Mitä muuta tunnistatte? :)

All pictures by Alvhem Mäkleri.

Leppoisaa lauantaita!

P.S. Huomenna luvassa poikkeuksellinen teemaan sopiva lifestyle-postaus ja ma-aamuna Katriinalta lisää muotia. Kuulumisiin!