Wanted - Flos IC Lights

Ihania juttuja Katriinan wishlistilla! Pitsibody on kerrassaan hurmaava (vaikka en kyllä yhtään tiedä miten sitä käyttäisin, heh). Ja laukun ja pantterikuvioiset tossut toivottaisin tervetulleiksi myös any time!

Se hyvä puoli raskaudessa on ollut, ettei ole tullut ostettua mitään vaatteita. En ole edes astunut vaatekauppoihin sitten kesän jälkeen. Tai noh, poikkeus vahvistaa säännön: jättikokoinen talvitakki oli pakko hankkia tammikuun aleista, kun edellinen ei mennyt enää vatsan kohdalta kiinni. Malli on Cos:n ns. oversize-toppatakki ja näytän siinä erehdyttävästi barbamamalta… :) Onneksi pahinta angstia helpottaa, kun Patrik muistaa kehua joka kerta, miten suloiselta siinä näytän. Miehen yksi tärkeimmistä tehtävistä raskauden aikana onkin joka päivä kertoa, miten kauniilta äiti ja pyöristyvä vatsa näyttävät! <3

Tämän päivän sisustusteemaan. Olen viime aikoina ollut kovin ihastunut tähän Flosin IC Lights -sarjaan. Jos pikkuinen ja siihen liittyvät hankinnat eivät olisi edessä (jo pelkät vaunut kustantavat puolitoista tuhatta!), olisin varmasti jo tilannut sarjan pöytämallin tai parikin.

Tuntuu, että näen valaisimia nyt kaikkialla: sisustuslehdissä, Instagramissa, ikkunoissa… Ovatko muutkin ihastuneet näihin vai kiinnitänkö itse kaunokaisiin nyt vain enempi huomiota?

Viikonloppuna luvassa ainakin home visit -postaus. Ja katsotaan, josko ehtisin kuvailla jotain omiakin kuvia. :)

Lotta Agatonin stailaus.

All images from Pinterest.

If I had some extra money to spend, IC Lights by Flos would be my choice at the moment. They look stunning, don't they! And actually we would need a lamp or two, but I try to be sensible and focus only on items that the baby needs. :)

Valoisaa viikonloppua! / Have a great weekend!