Teipillä uusi ilme

Kaipasin ns. baby corneriimme uutta visuaalista ilmettä. Maalipensseliin olen varsin (ehkä liiankin) arka tarttumaan, kun kaikki seinät ovat vielä priimakunnossa ammattilaisten jäljiltä… Myöskään markkinoilta löytyviä kauniita seinätarroja en uskalla täysin mattapintaisiin herkkiin seiniimme testata… (Välikommenttina: seinät on maalattu Tikkurilan Harmonylla – kaunis, mutta ei todellakaan lapsiperheen valinta.) Joten ei muuta kun itse ideoimaan washiteipillä!

Japanilainen washiteippi eli masking tape on riisipaperista tehty teippi, joka ei jätä maalipintaan mitään jälkiä. Se on helppo irrottaa ja käyttää vaikka uudelleen. Tavalliseen teippiin verrattuna se on ohuempaa ja läpikuultavaa. Ja mikä parasta, värivaihtoehtoja ja kuoseja on todella paljon!

Olen aiemminkin tilannut Kamoi Kakoshin laadukasta masking tapea Teippitarhalta, joten niinpä ehdotin heille pientä yhteistyötä. Olen siis saanut teipit bloginäkyvyyttä vastaan. Eihän ne paljon maksaisi itsekään hankittunakaan, mutta yhteistyö antaa juuri sopivasti lisäboostia, jotta saan aikaiseksi vaihtaa näitä toteutuksia tasaiseen tahtiin. :)

Ainoa haaste taitaa vain olla, että omiin toteutuksiinsa ihastuu helposti. ;) Ainakin tästä ensimmäisestä paperilennokista tuli mielestäni niin kiva, ettei sitä ihan heti raaski irrottaa.

Teippinä käytin mattamustaa teippiä; värikkäälläkin tulisi varmasti kiva. Aikaa toteutukseen meni noin 20 minuuttia sen jälkeen, kun olin saanut päätettyä minkä monista ideoista toteutan ensimmäisenä. :)

Btw, jos innostutte itsekin kokeilemaan, kuvaamaan ja jakamaan, niin tägätkäähän ihmeessä Instagramissa Coterie Kidsin Instagramtili @CoterieKids niin saan vihjeen julkaisustanne!

Täällä lounas kutsuu – sekä pikkuisen, että omani – ja sen jälkeen lähdetään tapaamaan yhtä ystävääni, jolla on kuukautta nuorempi pikkupoika. <3 Leppoisaa torstaita sinnekin!

P.S. Kuvissa vilahtaa myös meidän uusi BORN Copenhagenin babynest - siitä lisää joku toinen kerta!

Toteutuksessa käytetty teippi saatu bloginäkyvyyttä vastaan.